Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Holiday World Gran Canaria

| Ingen kommentar
Juan Padrón-konsernet investerer i disse dager over 10 millioner euro i renoveringen av fornøyelsesparken Holiday World i Maspalomas. Parken er nå stengt, men vil åpne igjen i juni på sommeren 2019. På bildet her kan du se hvordan det skal bli. Blant nyhetene er etableringen av et gastronomisk marked og en berg-og dalbane som vil være en kilometer lang og hvor toget vil nå hastigheter på 60 kilometer i timen.

Det vil også være fire karaoke rom og fire såkalte "Escape rom". I tillegg vil det være TV-rom for sports sendinger med den nyeste teknologien. Det nyoppussede 3000 kvm treningsstudioet vil også være en ressurs. En nyhet er et gastronomisk marked med 15 forskjellige restauranter. Dette vil ligge i toppetasjen av bygningen. Det skal inneholde opptil 200 forskjellige kulinariske retter i forskjellige matlagingsstiler som amerikansk, italiensk, meksikansk, marokkansk, libanesisk, kanarisk og andalusisk. Og alt dette sammen med en vinbar, en pub og en cocktailbar.


Gammel info, vil bli oppdatert:
Holiday World er en stor fornøyelsespark i Maspalomas på Gran Canaria. Parken er som et stort tivoli, med massevis av forskjellige opplevelser som for eksempel bowling, et stort pariserhjul, radiobiler, karuseller, hoppeslott og et wellness senter for å nevne noe. Området ligger midt på Maspalomas cirka 5 minutter med bil fra Playa del Ingles, og 10 minutter fra San Agustin og Bahia Feliz. Det ligger omtrent 3 minutter i fra fyrtårnet ved ørkenen i Maspalomas, og henholdsvis 10 og 15 minutter med bil fra Arguineguin og Puerto Rico. Det finnes flere restauranter og barer her, blandt annet en grill restaurant, en kina restaurant, en italiensk restaurant og mange forskjellige barer om man bare ønsker litt å drikke. Det finnes også ting på natterstid for de som ikke legger seg tidlig å sove.Holiday World på Gran Canaria passer også bra for de som ønsker å feire noe, en bursdag med gode venner, et barneselskap eller en annen anledning. Det finnes også her en meget bra wellness avdeling med et treningssenter, spa-avdeling og et skjønnhetssenter med frisør og forskjellige behandlinger. Parken er populær for de som reiser med barn og ønsker aktiviteter utenom bare sol og strand. Fornøyelsesparken er åpen hver dag fra 17.00 til 23.00, men senteret er åpent hele dagen. Ditt neste besøk på Gran Canaria bør inneholde en tur innom Holiday World på Maspalomas.
Del denne posten med andre :