Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Holiday World Gran Canaria

| Ingen kommentar
holiday world gran canariaHoliday World er en stor fornøyelsespark i Maspalomas på Gran Canaria. Parken er som et stort tivoli, med massevis av forskjellige opplevelser som for eksempel bowling, et stort pariserhjul, radiobiler, karuseller, hoppeslott og et wellness senter for å nevne noe.

Kjøp en to-timers billett til parken her.

Området ligger midt på Maspalomas cirka 5 minutter med bil fra Playa del Ingles, og 10 minutter fra San Agustin og Bahia Feliz. Det ligger omtrent 3 minutter i fra fyrtårnet ved ørkenen i Maspalomas, og henholdsvis 10 og 15 minutter med bil fra Arguineguin og Puerto Rico.

Det finnes flere restauranter og barer her, blandt annet en grill restaurant, en kina restaurant, en italiensk restaurant og mange forskjellige barer om man bare ønsker litt å drikke. Det finnes også ting på natterstid for de som ikke legger seg tidlig å sove.Holiday World på Gran Canaria passer også bra for de som ønsker å feire noe, en bursdag med gode venner, et barneselskap eller en annen anledning. Det finnes også her en meget bra wellness avdeling med et treningssenter, spa-avdeling og et skjønnhetssenter med frisør og forskjellige behandlinger.

Parken er populær for de som reiser med barn og ønsker aktiviteter utenom bare sol og strand. Fornøyelsesparken er åpen hver dag fra 17.00 til 23.00, men senteret er åpent hele dagen. Ditt neste besøk på Gran Canaria bør inneholde en tur innom Holiday World på Maspalomas.
Del denne posten med andre :