Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Amadores den beste stranden sørvest på Gran Canaria?

| 5 Kommentarer
En av de beste strendene sør på Gran Canaria heter Amadores. Stranden er kunstig bygd opp, og ble ferdigstilt i 2003. Amadoresstranden trekker fastboende og turister fra hele øya, og spesielt på søndager kan det være helt umulig å oppdrive en parkeringsplass i gåavstand til stranden. Det finnes ikke så veldig mange hoteller i Amadores-dalen enda, så de fleste som benytter seg av bademulighetene her bor oftest inne i Puerto Rico. Derfra går det en strandpromenade på omlag en kilometer ut til Amadores.  Edit: Flere og flere anlegg har blitt ferdigstillt på Amadores i løpet av de siste årene, og nå i 2015 er utvalget mye bedre enn da dette innlegget opprinnelig ble skrevet for litt over fem år siden. Nå kan man bo på enten helt nede ved stranden, eller på begge sider av dalen som strekker seg innover.

I bakkanten av stranden finnes det mange forskjellige restauranter og små barer. Endel butikker finner du også her, men de selger stort sett overpriset solkrem og andre ting du glemte å ta med deg til stranden. Anbefalte spisesteder er Restaurant Ciao Ciao og Amadores Beach Club, den første ligger midt på stranda og den andre i den vestre enden. Amadores Beach Club med restaurant og Spa Lounge, er et fantastisk sted å nyte denne vakre stranden. Her kan du leie din egen private cabana for en dag, hvor du har eget basseng, wifi, tv og sofagruppe. Det koster 300 euro for en dag, men da er også drikke inkludert.

Noen hoteller er det i nærheten, og de som bør nevnes er Gloria Palace hotellene, Riu Vistamar og Serenity som ligger på hver sin side av dalen med fantasktiske utsikter og Mirador del Atlantico. Sistnevnte har en litt enklere standard, men veldig kort vei ned til stranda. Las Villas de Amadores er også et meget bra alternativ med en fantastisk utsikt. Terraza de Amadores er også en favoritt blant mange som vil ha stranden helt i nærheten.

Her kan du bestille hoteller på Amadores.
Neste gang du skal på ferie til Gran Canaria, bør du absolutt ta turen innom stranden på Amadores. Hvis du ikke skal bo her, er det uansett gode bussforbindelser og bra med parkeringsplasser rett ovenfor stranda. God tur!
Del denne posten med andre :