Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Shopping på Gran Canaria

| 1 Kommentar
Ettersom Gran Canaria og resten av Kanariøyene befinner seg i en taxfree sone, er det mange forskjellige ting man kan handle med seg hjem til en billig penge. Det finnes mange steder på øya hvor det går ann å gjøre gode kjøp, men det anbefales å reise litt nord fra kjente turiststeder som Puerto Rico eller Playa del Ingles, for å finne ordentlige varer og de billigste prisene.

Noen av de beste shoppingsenterene på Gran Canaria finner du fra byen Vecindario og nordover. Her er noen du bør ta turen innom, hvis du vil slippe å prute som på markedene, og heller ikke vil være redd for å bli lurt når du handler, som du blir hvis du kjøper nettbrett til 10 euro i Puerto Rico, så styr unna de!

Bli med på shoppingtur til Las Palmas - Bestill her

I El Tablero på oversiden av motorveien fra Sonnenland, ligger et ganske nytt shoppingsenter med mange bra butikker og restauranter.

Shoppingsenteret Atlantico i Vecindario, som ligger omtrent midt i mellom feriestedet Bahia Feliz og flyplassen, har etterhvert de fleste som ferierer på Gran Canaria vært innom. Her finner du omlag 100 butikker, og 30 barer og restauranter. De fleste charterselskapene kjører handleturer hit minst en gang i uka.

Las Terrasas er et relativt nytt senter litt før du kommer inn til Las Palmas. Hit bør du reise en dag det ikke regner (selv om det ikke er så ofte), fordi mesteparten av senteret ikke har tak som navnet tilsier. Mange butikker har egne outlets her, så du kan finne billige merkeklær her.

El Mirador ligger på den andre siden av motorveien fra Las Terrasas, og her ligger blant annet den meget billige klesbutikken Primark.

El Muelle ligger i Las Palmas på Gran Canaria, i nærheten av der hvor cruisebåtene legger til land. Dette moderne shoppingsenteret ligger i gåavstand til for eksempel Santa Catalina parken og den herlige stranden Las Canteras.

El Corte Ingles er et av de mest klassiske kjøpesenterene i Las Palmas, og her finner du kvalitetsvarer men ikke nødvendigvis de billigste på øya. Midt i hovedgaten Mesa y Lopez finner du dette kjøpesenteret på begge sider av veien. Kort vei også herfra til stranden.

Hvis du orker/våger å reise oppover i Las Palmas, finnes det bra sentere både på La Ballena, i Siete Palmas og på vestsiden av byen på Las Arenas. Alle disse har merkevarer til en langt lavere pris enn hva man er vant med i Norge. Men som hjemme er det heller ikke her noen pruting. Det finnes også muligheter for shopping sør på øya, men reis nordover om du vil ha best utvalg. God ferie til Gran Canaria!
Del denne posten med andre :