Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Markeder på Gran Canaria

| 1 Kommentar
Hvis du har vært på ferie på Gran Canaria tidligere har du sikkert ikke unngått å havne på en av markedene på øya. Det kan være hyggelig å vandre rundt å kikke på folk, og alt mulig rart som man forsøker å selge. Her er det viktig å huske på å prute på prisen, lurt blir du uansett, men moro er det også. Hvis du ikke har vært på marked på Gran Canaria tidligere, så får du en liten oversikt her.

I Puerto de Mogan er det marked hver fredag nede ved havnen. Åpningstider fra 8 til 14. I tillegg har de et håndtverk og husflidsmarked hver mandag formiddag mellom 9 og 14. Hver tirsdag er det et trafikk-kaos uten like i Arguineguin. Folk valfarter til markedsplassen nede ved den Norske Klubben fra hele øya. På torsdager finner du en litt mindre utgave ved shopping senteret Ancora. Begge er åpne fra 8 til 14. I San Fernando ved Maspalomas har de full fart i markedshallen hver onsdag og lørdag mellom 8 og 14. Ved shopping senteret Faro Dos er det et slags loppemarked hver søndag formiddag, hvor lokale selger alt fra brukte klær til biler.

Litt lenger nord på Gran Canaria i Vecindario finnes et grønnsaksmarked hver mandag, og et litt mer generelt marked hver onsdag. Begge holder til på en stor markedsplass litt nord for shopping senteret Atlantico. Også disse to holder åpent mellom 8 og 14. Litt nord for Vecindario ligger den lille landsbyen Agüimes. Her holdes det marked hver torsdag mellom 8 og 14. I Telde ved busstasjonen kan du kjøpe alskens forskjellige saker på lørdager med de samme åpningstidene.

Las Palmas har sitt eget marked på søndager ved Santa Catalina Parken, og i de tre koselige byene på nordsiden av Gran Canaria, San Mateo (lørdag og søndag), Teror (søndag) og Galdar (torsdag) kan du shoppe og prute mellom klokken 8 og 14. Du rekker ikke over alle dise i løpet av ferien, men et besøk til en av disse kan jo være et artig innslag mellom all soling og bading. God ferie til Gran Canaria.
Del denne posten med andre :