Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

San Agustin på Gran Canaria

| Ingen kommentar
playa san agustin

San Agustin er en av de mest besøkte plassene sør på Gran Canaria. Feriebyen var en av de første stedene på øya som tok i mot turister på 60 tallet. Det kan også enkelte hoteller bære preg av, men en omfattende oppussing er allerede i gang. Bahia Feliz, San Agustin og Playa del Ingles er først ute i myndighetenes oppgradering av ferieøya. Hoteller blir pusset opp, strandpromenader blir gjort bedre, shoppingsentere skal oppgraderes og det kommer flere grøntområder. Den nye veien er nå ferdig fra San Agustin til Playa del Ingles, og har blitt flott med både gang- og sykkelvei ved siden av veien.

Det bor mange fastboende utlendinger i San Agustin. En del svensker velger å bosette seg her, spesielt om vinteren, da det finnes både en svensk kirke, en svensk skole og et svensk helsesenter her. Restauranter og shopping finner vi stort sett på senteret nede ved stranden Las Burras. Her er det mange skandinaviske spisesteder, og ellers litt for enhver smak. Skal du handle noe her, spesielt på kjøpesenteret, så vær klar over at det meste av varene som selges her ikke er orginalt og du må prute på prisen for å ikke bli lurt, men det blir man vel uansett kanskje?

Oversikt over billige og bra hotell i San Agustin.

De to flotte strendene her er Playa de San Agustin og Las Burras. De har litt mørkere sand enn hva du finner lenger sør på Gran Canaria, men de er godt skjermet for vind og det finnes en veldig bra fiskerestaurant på strandpromenaden, som heter El Capitan.

Andre restauranter som kan anbefales i San Agustin er blant annet Addio Mare inne på kjøpesenteret, som har nydelig pizza og også gode kjøttretter. På Loopys (dessverre stengt) borte ved Hotel Melia Tamarindos, får du også alltid god mat og dette stedet egner seg veldig godt til luncher. Den lille tapasrestauranten på taket av shoppingsenteret har veldig god hjemmelaget mat, og her får du en liten øl og en tapas for 1.5 euro! Den franske gourmet-restauranten Anno Domoni er veldig bra, og det er også Greek Taverna hvis du liker gresk mat. Piccola Italia har kanskje den beste pastaen på hele øya, så det er litt å velge mellom. 

På Hotel Gloria Palace ligger det en helt utrolig spa-avdeling. Det kalles for thalossterapi og er et digert basseng med mange forskjellige stasjoner. Her blir du massert med vannstråler på alle kroppens muskelgrupper og deler. Anbefales på det sterkeste. Dette er et flott reisemål for deg som ønsker å slappe av og nyte late dager med fin utsikt mot havet. Passer også perfekt for barnefamiler, men ikke ungdommer som skal på fest. Da er det bare å ønske god ferie til San Agustin.
Del denne posten med andre :