Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Gloria Palace Thalasso & Hotel

| Ingen kommentar


Gloria Palace Thalasso & Hotel ligger i San Agustin, som er en populær turistby på den sørøstlige kysten av Gran Canaria. Hotellet tilbyr luksuriøse fasiliteter og tjenester som gjør oppholdet til en unik opplevelse. Med fantastisk havutsikt og nærhet til strendene, er beliggenheten til hotellet en av dets største fordeler.

 

Beliggenhet

Gloria Palace Thalasso & Hotel ligger på toppen av en klippe med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Hotellet ligger i nærheten av den populære stranden Playa de San Agustin, og gjester kan enkelt nå stranden til fots. Las Burras heter den andre stranden i San Agustin, som ligger nærmest Playa del Ingles, og det er også gåavstand ned til denne stranden, som har en helt ny uteservering/restaurant nede på stranden. Det er også enkelt å reise til de andre strendene på øya, og hotellet tilbyr også transport til Maspalomas-stranden. Hvis du vil gå fjellturer, er det flotte vandrestier rett bak hotellet og oppover.

 

Det er også mange restauranter, barer og butikker i nærheten av hotellet. Noen av disse ligger langs strandpromenaden som går langs kysten, og det er en fin spasertur fra hotellet til shopping- og underholdningsområdene i nærheten. Det meste finner du på shoppingsenteret nedenfor hovedveien, hvor det også skjer ting på kveldstid for de som er ute etter det.


Luksus og fasiliteter

Gloria Palace Thalasso & Hotel er et luksuriøst hotell som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester. Hotellet har utsikt over Atlanterhavet og tilbyr utsøkte rom og suiter med en moderne og elegant design. Hotellet har også et stort utendørsbasseng med en solterrasse med solsenger og parasoller.

 

Hotellet har også en rekke restauranter og barer som tilbyr et bredt utvalg av mat og drikke. Restauranten Gorbea ligger på toppen av hotellet med en fantastisk utsikt, og serverer internasjonale retter og lokale spesialiteter, mens hovedrestauranten nede på hotellet har buffet. Hotellet har også en bar ved bassenget og en cocktailbar som serverer en rekke cocktailer og andre drikker. All-inclusive kan bestilles for de som ønsker det.


En av de mest populære fasilitetene på Gloria Palace Thalasso & Hotel er det fantastiske thalassospaet. Thalassospaet er et av de største og mest omfattende i Europa og tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, inkludert massasjer, ansiktsbehandlinger, kroppsinnpakninger og hydroterapi. Thalassospaet har også flere svømmebasseng med sjøvann og en rekke boblebad og badstuer.

 

Andre fasiliteter på hotellet inkluderer et treningsstudio, et bibliotek og et spillrom. Hotellet har også en barneklubb og et barnebasseng, noe som gjør det til et flott valg for familier med barn.

 

Oppsummering

Gloria Palace Thalasso & Hotel er et luksuriøst hotell med fantastisk beliggenhet og en rekke fasiliteter og tjenester som gjør oppholdet til en unik opplevelse. Med utsikt over Atlanterhavet og nærhet til strendene, er beliggenheten til hotellet en av dets største fordeler. Hotellet tilbyr også en rekke restauranter og barer, et stort utendørsbasseng, og et fantastisk thalassospa. God tur!

 

Se priser og tilgjengelighet på Gloria Palace her

Del denne posten med andre :