Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Punta del Rey

| Ingen kommentar


Punta del Rey i Puerto Rico på Gran Canaria er et fantastisk hotell som har mye å tilby turister som ønsker å oppleve det beste av øya. Beliggende i hjertet av Puerto Rico, er dette prisverdige hotellet omgitt av pittoreske strender og vakre landskap som gjør at gjestene kan nyte alt som Gran Canaria har å tilby. Dette hotellet har 18-års aldersgrense, så altså kun for voksne. Hotellet ligger helt nede ved siden av stranden, men på oversiden av hovedveien på vei ut til Amadores. Fra balkongen ser du rett ut til stranden og har en fantastisk utsikt, men er det veldig viktig for deg med kveldssol på terrassen, skal du nok kanskje velge et annet hotell. Er det viktig med wi-fi under ferien, er dette heller kanskje ikke riktig valg, den fungerer men ikke perfekt og koster penger. Har du derimot nok internett på mobilen, fungerer jo dette helt fint.

Punta del Rey ligger i en av de mest populære byene på Gran Canaria, Puerto Rico. Beliggenheten er ideell for turister som ønsker å utforske den lokale kulturen og historien. Hotellet ligger også nær noen av øyas mest populære attraksjoner, inkludert de berømte strendene Amadores og Puerto Rico Playa, så vel som de historiske byene Las Palmas og Mogan. Beliggenheten gir gjestene enkel tilgang til alt som Gran Canaria har å tilby, enten de ønsker å slappe av på stranden eller utforske øyas rike kulturhistorie. 


Punta del Rey har en rekke fasiliteter som gjør oppholdet på hotellet minneverdig og komfortabelt for gjestene. Hotellet har en døgnåpen resepsjon som er bemannet av vennlige og hjelpsomme ansatte som kan hjelpe gjestene med alt de trenger. Hotellet har også et utendørsbasseng, solterrasse og en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte solen. For de som ønsker å trene, har hotellet også et treningssenter. Hvis du er glad i gresk mat, ligger Rhodos Palace i det lille senteret på nedsiden av veien, som har kjempegod mat.


Gran Canaria er kjent for sin vakre natur, og Punta del Rey er et perfekt utgangspunkt for å utforske øya. Gjestene kan nyte en rekke utendørsaktiviteter, inkludert fotturer i fjellene, dykking og snorkling i det krystallklare vannet, og sykling gjennom de vakre landskapene. Hotellet kan også organisere turer til noen av øyas mest populære attraksjoner, inkludert de historiske byene Las Palmas og Mogan, så vel som den berømte Roque Nublo.

 

Punta del Rey i Puerto Rico på Gran Canaria er et fantastisk hotell som tilbyr gjestene en fantastisk beliggenhet, moderne fasiliteter og en rekke tjenester som gjør oppholdet minneverdig og avslappende. Med sin vakre natur, pittoreske strender og rik kulturhistorie, er Gran Canaria en perfekt destinasjon for turister som ønsker å oppleve det beste av Spania.

 

Se tilgjengelighet og sjekk priser på Punta del rey

Hotellfakta og tjenester:

Heis
Basseng
Safe
Resepsjon
Parkering
Minimarked
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Balkong
Lekeområde for barn
Treningsrom

Del denne posten med andre :