Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Oppgraderte fasiliteter på stranden i Puerto Rico

| Ingen kommentar

 

På stranden i Puerto Rico har det denne helgen blitt åpnet splitter nye toaletter for alle som opphoder seg på stranden. De nye fotbadene og dusjene er også allerede i drift.

Puerto Rico-stranden har denne helgen åpnet nye toaletter plassert i en moderne modul, som også inneholder en redningsstasjon. Likeledes er de nye fotbadene og dusjene allerede i drift. Bystyret har fullmakt til direkte forvaltning av sesongtjenester.

Modulen, med et areal på 47 kvadratmeter, har plass for redning, Handicap-toalett og herre- og kvinnetoaletter, både med toaletter og hytter tilrettelagt for bruk av gutter og jenter, samt et stellebord for babyer. Modulen består også av to lagerrom og forsynes i sin helhet av solenergi takket være de fem solcellepanelene som er installert på taket, hvorav totalt 153.939,20 euro er investert.

"Vi fortsetter å forbedre alle strendene i kommunen," sa ordføreren i Mogán, Onalia Bueno, i en uttalelse, som dro til Puerto Rico med flere rådmenn for åpningen av de nye toalettene og oppstarten av den nye dusjen, som er plassert ved siden av den nevnte modulen, samt tre fotbad fordelt på ulike punkter på stranden. «Her jobber også sandrensemaskinen, som snart vil bli tatt med til andre strender i kommunen», meldte hun.

Siden byrådet har direkte styring av sesongbaserte tjenester, har også solsengene og parasollene blitt fornyet på Puerto Rico-stranden, hvorav henholdsvis 820 og 410 er plassert, og den har blitt utstyrt med badevakter, hengekøyer og vedlikeholdspersonell.

Bueno har understreket det faste engasjementet "for å forbedre kystlinjen vår, fordi vi til syvende og sist lever av turisme og vi må ta vare på den og skjemme bort den med best mulig infrastruktur og tjenester slik at de som besøker oss har en god smak i deres munner. Og for våre innbyggere, selvfølgelig, å ha glede av dem også.»

Del denne posten med andre :