Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Radisson Blu Resort & Spa Mogan

| Ingen kommentar

 

 

Radisson Blu Resort & Spa Mogan er et luksuriøst hotell med 5 stjerner som ligger i den vakre kystbyen Puerto de Mogan på Gran Canaria, Spania. Hotellet ligger bare noen få minutters gange fra den fantastiske stranden og marinaen, noe som gjør det til et ideelt sted for turister som er ute etter en avslappende og komfortabel ferieopplevelse.

Turisme er en stor industri på Gran Canaria, og Radisson Blu Resort & Spa Mogan er et av de fineste eksemplene på et luksushotell som dekker turistenes behov. Hotellet tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester som er designet for å forbedre ferieopplevelsen til sine gjester. Fra det øyeblikket du ankommer, vil du bli møtt av vennlig personale som vil gjøre alt de kan for å sikre at du får et hyggelig og minneverdig opphold.

Hotellet har en førsteklasses beliggenhet som gir enkel tilgang til noen av øyas mest populære attraksjoner. Den fantastiske Mogan-stranden ligger bare noen få minutters gange unna, og marinaen ligger også i nærheten, hvor gjestene kan ta båtturer, fiske eller bare nyte den fantastiske utsikten over havet.

Når det gjelder fasiliteter, tilbyr Radisson Blu Resort & Spa Mogan alt gjestene kan ønske seg eller trenger. Hotellet har to svømmebassenger, et spa med full service, et treningssenter, en tennisbane og et lekeområde for barn. Det finnes også flere restauranter og barer på stedet som serverer en rekke deilige lokale og internasjonale retter.

For de som er ute etter en virkelig luksuriøs opplevelse, er hotellets suiter det perfekte valget. Disse romslige og vakkert innredede rommene har fantastisk utsikt over havet, samt private balkonger, mykt sengetøy og toppmoderne underholdningssystemer.

Avslutningsvis er Radisson Blu Resort & Spa Mogan et eksepsjonelt hotell som tilbyr turister en virkelig luksuriøs og minneverdig ferieopplevelse. Med sin førsteklasses beliggenhet, fantastiske fasiliteter og førsteklasses tjenester, er det det perfekte valget for de som ønsker å nyte alt Gran Canaria har å tilby i stil og komfort.

 

Sjekk priser og tilgjengelighet på Radisson Blu her

 

Hotellfakta:
Oppvarmet basseng: 
2 stk.

Oppvarmet barnebasseng
: Ja

Restaurant: 
3 stk.

Bar
: 2 stk.

WiFi
: Ja

Heis
: Ja

Minimarked: 
Nei

Rengjøring/uke
: 7

Avstand sentrum
: 800 m

Vaskeriservice
: Ja
Avstand strand/badested
: 1 km

 

Del denne posten med andre :