Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Pozo Izquierdo

| 1 Kommentar
På sørsiden av Gran Canaria midt i mellom Bahia Feliz og Vecindario, ligger den lille byen Pozo Izquierdo. Her finner du ikke bare det beste stedet for windsurfing på Gran Canaria, men kanskje også i hele verden.

Her blåser det nesten alltid, og de sterke vindene sammen med de høye bølgene her, gjør forholdene optimale for de som driver med windsurfing. Hvert år i begynnelsen av juli, arrangeres det i Pozo Izquierdo et verdensmesterskap i windsurfing, hvor alle de beste fra hele verden deltar.

Selv om du ikke er en windsurfer i verdensklasse, kan du likevel prøve deg på bølgene ved Pozo Izquierdo hvis du tør. Her finnes det et internasjonalt senter for windsurfing med utleie av brett og utstyr, en surfeskole, enkle overnattingsmuligheter og en egen restaurant. Men bølgene er ofte over 3 meter høye, så her egner deg seg dårlig for nybegynnere.

Skal du prøve winsurfing for første gang, prøv heller surfeskolen Club Mistral i Bahia Feliz. Der er det enklere forhold med mindre bølger. Men ta turen til Pozo hvis du er på Gran Canaria i juli, uansett om du surfer eller ikke. El Mundial de windsurf de Pozo Izquierdo, er virkelig en opplevelse å få med seg. God ferie til Gran Canaria!
Del denne posten med andre :