Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Marina Suites i Puerto Rico

| 1 Kommentar

 

Veldig mange nordmenn som reiser til Gran Canaria velger seg til Puerto Rico, og hvis du vil bo nære havet og stranden er Marina Suites i Puerto Rico et veldig godt alternativ. Dette leilighetshotellet ligger med en veldig fin beliggenhet helt nede ved den lille båthavnen i Puerto Rico og er ett av de nyere hotellene som ligger i dette området hvor mange av hotellene ble bygget for ganske så lenge siden.

Marina Suites ble bygget i 2004 og alle leilighetene ble totalrenovert i 2015, så her prater vi egentlig om et helt nytt hotell som passer perfekt for familier. Hotellet ligger nok i middels til øvre prisklasse, men her får du også alt som du behøver for å kunne nyte en god ferie.


Bestill leilighet her

Hotellet har 4 stjerners standard og alle leiligheter har egen terasse, gratis wifi inkludert, satelitt TV, air condition og moderne innredning. Hvis du vil ha samme type av standard men helst ikke vil ha barn ved bassenget, kan vi anbefale søsterhotellet Marina Bayview rett på oversiden av veien, hvor det kun er tillatt med voksne. Marina Suites har også en såkalt evighetspool, som ser ut som den fortsetter rett ut i Atlanteren. Den er også oppvarmet så du kan bade uten problem hele året rundt!

Andre fasiliteter som kan være verdt å nevne er blant annet et minimarket som ligger inne på hotellet, en lekeplass og en egen barneklubb hvis man reiser med barn. Resepsjonen er åpen hele døgnet hvis du har behov for hjelp med ett eller annet. Hotellet har en bufferestaurant med ulike temakvelder, og en bar med storskjerm. Marina Suites har også en egen fitnessavdeling med 2 utendørs boblebad!

Du går bort til stranda i Puerto Rico på et par minutter, og hvis du heller vil ta turen bort til Amadores, tar det heller ikke mer en kanskje 10 til 15 minutter å spasere bort dit. Mange syns kanskje at stranden på Amadores er hakket finere enn den i Puerto Rico, men det er vel egentlig bare smak og behag. Prøv begge å se hvilken du liker best.

På Tripadvisor hvor hotellgjester kan vurdere hotellene utifra egne erfaringer, er Marina Suites kåret til det nest beste hotellet i Puerto Rico, kun slått av Gloria Palace Royal Hotel & Spa på Amadores, som topper kåringen. Så dette er absolutt et hotell som kan anbefales hvis du har lyst til å reise på ferie til Gran Canaria og vil bo sentralt i Puerto Rico.

Se ledig kapasitet og bestill her!

Hvis du vil ha tips til hva du kan finne på mens du er på Gran Canaria kan du lese videre i denne reiseguiden, hvor du finner mange forskjellige tips til aktiviteter og utflukter, men det ligger en god samling her over ting du kan gjøre på Gran Canaria. Du får uansett ha en god tur om du velger dette hotellet eller et annet for din neste tur!
Del denne posten med andre :