Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Reise fra Sverige til Gran Canaria

| Ingen kommentar
Visste du at det kan være mye penger å spare på å reise fra Sverige når du skal til Gran Canaria? Hvis du har muligheten til å reise fra blant annet Karlstad eller Gøteborg som ligger ganske nære grensen, kan du få en mye billigere reise.

Ikke bare ligger den svenske kronen en del under den norske, men det kan også være billigere priser å finne på charterturer og restplasser hvis du reiser fra Sverige. Mange velger derfor å kjøre over grensen for å fly derfra, hvor du jo også kan grensehandle litt med tilbake på veien hjem etter at ferien på Gran Canaria er ferdig. På den måten kan du spare litt penger på flere måter på den samme turen.

En annen ting å være klar over, spesielt hvis dere reiser i skoleferier, er at prisene ofte øker når det er skoleferer og fellesferier. Men, høstferien i Norge er ikke i den samme uken som høstferien i Sverige, så her er det ekstra store muligheter til å skaffe seg en billigere reise. Det samme gjelder ofte også i vinterferien, hvor prisene går opp i de spesifikke ukene, men dette kan ofte også være en annen uke om du velger å reise fra Sverige.

Jul og påske er jo selvfølgelig på den samme tiden i begge land, men også ved påsken kan det skille litt, ettersom noen steder i Sverige velger å ha skoleferien uka før eller etter hva vi har i Norge. Så hvis dere har muligheten til å kjøre over grensen først når dere skal reise til Gran Canaria, kan det være en god del penger å spare. Hotellene når dere kommer fram er jo uansett de samme!

Prisene starter fra 1.999 svenske kroner for en uke nå i januar, og det er mulig å gjøre noen skikkelig kupp utover også. God tur til Gran Canaria, om du velger å reise fra Sverige eller Norge!
Del denne posten med andre :