Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Dra på cruise med delfiner

| Ingen kommentar
Det finnes mye forskjellige du kan gjøre på Gran Canaria, men hvis du ennå ikke har dratt på en båttur og sett på delfiner, har du absolutt gått glipp av noe helt eksepsjonelt! Mange er ikke klar over dette, men finnes både delfiner og hvaler ute i havet ved Kanariøyene, og en dagsutflukt for å oppleve dette er noe som kan anbefales for de fleste.

Det varme vannet i havet året rundt ved Gran Canaria, gjør at dette er et område med et rikt dyreliv. Over 25 arter av hvaler og delfiner oppholder seg fast i dette området, og det gjør Gran Canaria til en av de beste stedene i verden for å kunne reise på en hval- eller delfinsafari. Fordi de i tillegg bor såpass nære kysten, har man en veldig stor sjanse for å treffe på hver eneste dag, noe som gjør disse utfluktene veldig populære.

Bestill utflukten her, billett direkte til mobilen.

Turene går hver dag uten søndag fra Puerto Rico, hvor du blir med båten Spirit of the Seas på en 2 eller 3 timers tur, båten har til og med glassbunn, slik at du ikke misser noenting av de som foregår under vann. Hvis du ikke bor i Puerto Rico eller Arguineguin, er transfer inkludert fra Bahia Feliz til Meloneras, og fra Mogan til Amadores. Du blir da hentet i buss og kjørt til og fra Puerto Rico.

Prisene ligger på 33 Euro for voksne og 20 Euro for barn opp til 12 år. Turene starter kl. 10.00 og 12.30 (for 2 timers turen) og 13.30 (for 3 timers turen). Du vil kunne se delfiner og hvaler på nært hold når de svømmer i bølgene, og får samtidig en god innføring fra mannskapet på båten om observasjoner og informasjon om de ulike artene som dere får se på.

Turen går langs sørsiden av Gran Canaria og du får da samtidig sett øyen fra en helt annen synsvinkel enn det som er vanlig. Noen av artene som kan oppleves er blant annet grindhval, skillpadder, delfiner og kanskje til og med noen flyvefisker. Hvis dere mot formodning skulle ha såpass uflaks at dere ikke får sett noen delfiner (som sjelden intreffer), blir dere kompensert med en gratisbillett som kan benyttes ved en senere anledning.

Dette er en uforglemmelig opplevelse som er passende for store og små i alle aldre. De selger litt enkel snacks og drikke ombord på båten, eller så kan man ta med seg egen drikke. Det er muligheter for å bade på slutten av turen, så ta med badetøy og håndklær om dere vil det. Husk for all del på å ta på solkrem, og glem ikke kamera eller mobiltelefonen!

Reserver din billett direkte her!
Del denne posten med andre :