Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Radisson Blu Resort

| 3 Kommentarer
luksushotell gran canariaEt av de absolutt beste hotellene på Gran Canaria, ligger i Patalavaca og heter Radisson Blu Resort. Hotellet med 5 stjerner het tidligere Steigenberger, men fikk nye eiere i 2012 da Wenaasgruppen kjøpte hotellet og totalrenoverte det til en utrolig bra standard. Nå er det Rezidor Hotel Group som står for hotelldriften av dette luksushotellet som har en fantastisk utsikt mot Anfi del Mar og Atlanterhavet. Radisson Blu var en av vinnerene i den prestisjetunge kåringen til Tripadvisor "travellers' choice 2015" på Gran Canaria sammen med flere andre kvalitetshoteller. Hvis du er ute etter et luksushotell med perfekt beliggenhet, bør du bestille et opphold på Radisson Blu Resort. Du får opp til 20 % rabatt hvis du bestiller minst 4 uker før avreise.

Alle rommene har egen balkong med havutsikt, og du kan bestille alt fra dobbeltrom på 35m2 eller suiter og luksusleiligheter med helt opp til 3 soverom på nesten 250m2. Du har selvfølgelig gratis wi-fi på rommet og resten av hotellområdet, og frokosten er alltid inkludert. Fra terassene ser man bortover til Sunwing mot venstre og Anfi til høyre, og du kan nyte solnedgangen bak Teide på Tenerife når det er skyfritt, og det er det jo nesten alltid sør på Gran Canaria!

Bestill et opphold på Radisson Blu Resort Gran Canaria.
Men selv om rommene er luksuriøst utstyrt, vil bassengområdet kunne ta pusten fra de fleste. Du kan velge mellom saltvann og ferskvannsbasseng, eller spille tennis eller volleyball helt nede ved havet. På spa-avdelingen kan du velge mellom en rekke ulike behandlinger, eller bare slappe av i boblebadet eller badstuen, kanskje etter en tur i treningsstudioet. For de minste, finnes det en egen barneklubb som er åpen hver dag, med forskjellige aktiviteter som passer for barn mellom fire og tolv år.

Hvis dere ikke vil spise middag på en av restaurantene i Patalavaca eller Arguineguin, har hotellet også to egne restauranter i internasjonal toppklasse, pluss poolbaren hvor det passer bra med lunsj eller en drink til solnedgangen. Det finnes også roomservice hvis dere heller vil ha maten levert på rommet.

Alt i alt er Radisson Blu Resort et skikkelig bra hotell, og tilbakemeldingene fra gjester er omtrent uten unntak positive. Flere anser dette til å være det beste hotellet på Gran Canaria, og som flere gjester har skrevet på hotellets hjemmeside; "Det blir ikke bedre enn dette!" God tur til Radisson Blu Resort på Gran Canaria!
Del denne posten med andre :