Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Er det sol på terrassen?

| Ingen kommentar

Av og til kan det være vanskelig å bestille riktig hotell, spesiellt hvis man ikke har vært på reisemålet tidligere. De fleste av oss reiser til syden for å få sol, og vi vil gjerne ha sol på terrassen. Men vi er jo tross alt forskjellige. Noen vil ha morgensol, noen vil ha ettermiddagssol og noen vil helst ikke ha sol på terrassen i det hele tatt. Så hvordan skal man finne ut hvordan solen står i forhold til akkurat ditt hotell?

Gå inn på SunCalc.net å finn ut hvordan sola står.

Jo, det finnes en utrolig bra nettside som viser deg eksakt hvor sola står opp, banen den går i hele dagen, og hvor den går ned. Du må gjøre litt av jobben selv med å finne hotellet ditt i google maps, og flytte den røde markøren så den står på hotellet, men da ser du raskt hvordan hotellet ligger i forhold til sola i løpet av dagen. Prøv selv, det funker som bare det.

Et tips er å zoome inn helt til du ser terrassene, husk å klikke på Satellite så dere ser bilder av det aktuelle hotellet. Husk å skrive inn rett dato når dere skal være der. Lykke til og god tur til Gran Canaria!
Del denne posten med andre :