Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Taurodalen på Gran Canaria, en norsk oase

| 2 Kommentarer
Litt innenfor Puerto Rico på Gran Canaria finner vi Taurodalen, som med årene har blitt et kjent og kjært tilholdssted for ganske mange nordmenn. Tauro var i sin tid et veldig lite samfunn, men har blitt voldsomt utbygd i den senere tiden. Spesiellt Anfi har bygd veldig mange bungalower og villaer her.

Det har også blitt bygget en golfbane midt i Tauro, Anfi Tauro Golf. Du finner både et stort Spar supermarked og restauranter inne i dalen, for om man skal bo på området så er det nok greit å ha tilgang til en bil. Mange nordmenn har etterhvert bestemt seg for bo her på vinteren og de fleste som eier hus her er nok familier fra Norge. Hvis dere vil leie en villa i Tauro så finnes det flere muligheter for ganske eksklusiv standard, både gjennom villaene til Anfi, samt en del andre.

Klikk her for å bestille en villa i Taurodalen.


Stranden nedenfor Taurodalen, var lenge en steinstrand som stort sett ble brukt av lokalbefolkningen, men det ble fyllt opp med sand for noen år siden, og er fortsatt et hyggelig sted å være. Her må du nesten ta turen innom strandbaren PioPio, for å nyte en iskald drikke på ettermiddaggen. I helgene bruker det å være litt livemusikk og mye god stemning. Nå (2023) er dessverre PioPio stengt, men Vista Mar ved siden av er fortsatt åpent.


Det har lenge vært snakk om å utvikle Bjørn Lyng's ide om en hvit strand med marina for opptil 500 båter her, men det er så langt ikke blitt noenting av. Rett bortenfor stranden ligger også en av de bedre restaurantene på sørsiden av Gran Canaria nemlig Guantanamo. Plassen her er godt kjent for sine tapasretter og meget godt grillet kjøtt. Restauranten har hovedvekt på det kanariske kjøkken, med mye friske grønsaker som tomat og paprika..

Har du fått lånt eller leid et feriested eller vurderer å kjøpe et i Tauro, kan dette anbefales både som feriemål og en god plass å bo. Klimaet her er av de beste på hele Gran Canaria, men plassen kan for endel personer føles som litt utenfor alfarsvei. Tauro ligger litt avsides til, men er ikke mer enn 5 minutter unna for eksempel Puerto Rico med bil. Vi ønsker dere uansett en riktig god ferie i Taurodalen.

Del denne posten med andre :