Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Top Salobre Villas

| Ingen kommentar
Noe av det beste Gran Canaria kan by på hvis du er ute etter en villa med privat basseng, ligger på sørsiden av øya i Salobre Golf. Dette eksklusive private området har to 18-hulls golfbaner, men er et ypperlig feriested om du spiller golf eller ikke. Hvis formålet med ferien er egentid og avslapping i høy standard, i stedet for å bo på fulle hoteller, er det hit du bør reise.

Se priser og bestill her.
Får du tak i rimelige flybilletter, for eksempel med Ryanair eller Norwegian, havner totalprisen for en familie på fire, omtrent på det samme som en chartertur med et hotell med to til tre stjerner. Men det kan være fornuftig å leie en bil dere har til disposisjon, ettersom det tar noen minutter å komme seg ned på stranda med bil eller taxi. Vi har tidligere bodd i en villa som ligger ved siden av Top Salobre Villas, og begge holder en fantastisk standard. Det er egentlig bare litt smak og behag hvilken man liker best. Det er utsikt rett mot golfbanen og fjellene ovenfor Salobre, og du kan se helt til toppen av Gran Canaria når det er skyfritt, og det er det jo nesten alltid sør på øya!

Top Salobre Villas har 2 eller 3 soverom samt 2 bad med badekar og dusj. Sengetøy og håndklær er inkludert, og det finnes også en vaskemaskin og tørketrommel hvis man vil vaske klær. Klimaanlegg finnes i alle rom og Wi-Fi er gratis. Stuen har moderne innredning med flatskjerm-TV, sittehjørne med sofa, spisebord, iPod-dokk og safe. Det fullt utstyrte kjøkkenet har oppvaskmaskin, stekeovn, kaffemaskin, brødrister, vannkoker og mikrobølgeovn. En velkomstpakke med litt mat og drikke ligger framme den dagen man ankommer. Utendørs finnes det en møblert terrasse med grill, og det står solsenger ved siden av bassenget, som kan varmes opp om det er behov for det. Hver morgen ca. klokka 7, blir det hengt opp en pose med fersk brød på utsiden av inngangsdøra. Det går nesten ikke ann å ha det bedre!

Den eneste bakdelen med Salobre Golf er kanskje at det ligger litt unna andre attraksjoner på Gran Canaria. Men, med den nye motorveien så kjørte vi bort til Puerto de Mogan på under 20 minutter, og det tar ikke mer enn 5-10 minutter ned til Meloneras.

Bestill opphold i Top Salobre Villas her.
Del denne posten med andre :