Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

1 million turister på Kanariøyene i mars

| Ingen kommentar


Kanariøyene overstiger én million turister på én måned for første gang etter utrbruddet med Covid-19, etter at tallene for mars måned er klare. Men det er fortsatt litt under tallene som ble registrert i mars 2019.


Kanariøyene mottok 1,12 millioner utenlandske turister i mars, noe som betydde å overskride barrieren på én million besøkende på én måned for første gang siden covid-19-pandemien begynte og kunne dermed multiplisere antallet ankomster med elleve i forhold til mars 2021, hvor det kun ankom 100 525 utenlandske turister til øyene. Disse tallene er imidlertid litt under de som ble registrert i mars 2019, før denne helsekrisen begynte, da Kanariøyene mottok 1,34 millioner besøkende fra andre land.

I den tredje måneden av 2022 har Kanariøyene vært det mest valgte reisemålet blant utenlandske besøkende, spesielt britiske som står for 27,9 % av reisende som ankommer Spania, ifølge data fra undersøkelsen av turistbevegelser ved grensene utgitt denne torsdagen av Nasjonalt statistikkinstitutt.

I løpet av årets første kvartal mottok øygruppen 2,9 millioner internasjonale turister, noe som representerer en år-til-år økning på 990,9 %. I den årlige raten har turistforbruket økt med 1 042,5 % på Kanariøyene. Øyene var også den spanske destinasjonen med flest overnattinger i mars: nesten 10,8 millioner, 837,7 % flere enn i mars 2021. Så det ser endelig ut som at turistene er på vei tilbake til Gran Canaria igjen.

Del denne posten med andre :