Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Monte Carrera

| Ingen kommentar
Leilighetsprosjektet til Eiendomsmegler 1 i Arguineguin, Monte Carrera ser ut til å bli en stor fiasko. Mange norske familier som har drømt om en feriebolig i syden, ser nå ut til å tape de pengene de har betalt for reservasjon av leilighet på dette anlegget.

Nå skal det vel sies at det ikke lenger er Eiendomsmegler 1 som står for salg av disse leilighetene, ettersom de kun har brukt navnet som tilhører Sparebank 1, for å få litt ekstra goodwill fra diverse kunder.

At Monte Carrera prosjektet ikke skulle bli noenting av er ikke akkurat overaskende, da leilighetene ble solgt før anlegget var godkjent, men det er mer overaskende at det er først nå at norske medier skriver om dette. Hvorfor det ble solgt leiligheter i anlegget uten at det i hele tatt var godkjent, tør vi vel egentlig ikke å spekulere i, men det er ofte slik på Gran Canaria at det stort sett ordner seg i etterkant. De kundene som betalte inn mye penger er nok ikke like imponert over dette...

Kunder har betalt alt i fra 10.000 og opptil 900.000 kroner i depositum for leiligheter på Monte Carrera, men kan trolig se langt etter disse pengene ettersom utbyggerselskapet ser ut til å bli slått konkurs. Eiendomsmegler 1 i Arguineguin skal visstnok nå være nødt til å ta ned skiltet og bytte navn på kontorene sine. Gran Canaria Ferie vil følge utviklingen av denne saken.

Edit: Prosjektet er nå gjennomført, og leilighetene har blitt veldig bra!


Del denne posten med andre :