Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Oppbevaring av kofferter på Gran Canaria

| Ingen kommentar


Hvis du reiser regelmessig på ferie til Gran Canaria, og er lei av å måtte drasse med deg kofferter hele tiden, finnes det nå en tjeneste som kanskje kan passe for deg. Travel Smart GC har nå åpnet for reservasjoner for vintersesongen, og har allerede en god del bestillinger, så dette ser ut som en tjeneste det er bruk for i markedet.

 

Vi slo av en prat med Arvid Grønningen som har startet opp med dette konseptet. Hva var det som gjorde at du kom på det her? "Ideen kom egentlig fram fordi jeg har reist litt fram og tilbake til Norge i det siste året. Det har vært veldig turbulent den siste tiden med kanselleringer, ombookinger og bagasjetrøbbel som har økt risiko for at innsjekket bagasje ikke kommer fram, svarer Arvid. Da slo ideen meg at hvis man kunne reise uten baggasje, ville det bli mye enklere, fordi man slipper å ta med koffertene sine fram og tilbake hver gang, både prismessig og at det blir mindre å bære rundt på. Mange reiser jo ned hit både 1, 2 og 3 ganger hver vinter, og kan dermed spare både tid og penger på denne tjenesten, avslutter han."


Hvorfor skal man benytte seg av denne tjenesten? "Du kan starte å planlegge fremtidige ferier på GC, ha en ferdigpakket feriekoffert og/eller andre ferie-effekter stående klar på vårt “koffert-hotell”, og få den brakt på døra neste ferie. Kanskje feriene i framtiden blir med håndbagasje, billigere opp mot lavpris-selskapene, og gjør det enklere om dere skal mellomlande."

 

Hva koster det for kunden og hvordan fungerer det i praksis? "Prisene starter på under 5€ pr. mnd ved årsavtale. Vi starter nå å ta i mot reservering av plasser for 2022/23. Koster ikke noe å reservere, først når vi mottar effektene. Kontakt for spørsmål eller reservering, eller benytt kontaktskjema på vår hjemmeside. Der står også alle priser."

 

Vi takker Arvid for at han tenker koffert og ønsker lykke til med den nye bedriften.

 

Tlf: +47 413 00 610  +34 697 901 765

E-post: post@travelsmartgc.com 

Hjemmeside: http://www.travelsmartgc.com

Facebook: https://www.facebook.com/Travelsmartgc

Del denne posten med andre :