Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Hotel Servatur Puerto Azul

| Ingen kommentar


Hotel Servatur Puerto Azul er en populær hotelldestinasjon som ligger på den vakre øya Gran Canaria i Spania. Dette hotellet er kjent for sin fantastiske beliggenhet, moderne fasiliteter og gjestefokuserte tjenester som appellerer til både familier med og uten barn. Hotellet har nylig gjennomgått en grundig oppussing, og fremstår i dag som nytt og moderne.

 

Beliggenheten til Hotel Servatur Puerto Azul er en av dens fremste fordeler. Hotellet ligger øverst på toppen i den sjarmerende byen Puerto Rico, som er kjent for sine fantastiske strender, flotte restauranter og livlige atmosfære. Den nærliggende stranden, som er bare en kort taxitur unna hotellet, gir gjestene enkel tilgang til sol, sand og hav. Shoppingsenteret Europa, ligger bare 2 minutter unna til fots, hvor du finner et bredt utvalg av butikker og restauranter.

 

Når det gjelder fasiliteter, tilbyr Hotel Servatur Puerto Azul et bredt utvalg av alternativer som er designet for å imøtekomme gjestenes behov og ønsker. Hotellet har 5 forskjellige bassenger, inkludert et oppvarmet basseng for de som ønsker å bade året rundt. Det er også et barnebasseng, perfekt for familier som reiser med barn, med et eget digert plaskeområde med vannsklier. For de som foretrekker å slappe av og nyte solen, tilbyr hotellet et eget område kun for voksne med solsenger og parasoller rundt bassengområdene.

 

Se priser og tilgjengelighet her

I tillegg tilbyr Hotel Servatur Puerto Azul et utvalg av sports- og fritidsfasiliteter for gjestene å glede seg over. Dette kan inkludere ting som tennisbaner, et treningsstudio, Spa og muligheten til å delta på ulike vannsportsaktiviteter i nærheten av stranden.

 

Når det gjelder boalternativer, har hotellet et utvalg av rom og suiter som er komfortabelt innredet og utstyrt med moderne bekvemmeligheter. Gjestene kan velge mellom ulike romkategorier, inkludert standardrom, familierom og suiter med havutsikt, avhengig av deres preferanser og budsjett.

 

Hotellet tilbyr også et utvalg av spisemuligheter, inkludert en buffetrestaurant som serverer et variert utvalg av internasjonale retter, samt en à la carte-restaurant for de som ønsker en mer eksklusiv matopplevelse.

 

Samlet sett tilbyr Hotel Servatur Puerto Azul en flott kombinasjon av komfort, bekvemmelighet og valgmuligheter for gjestene sine, og det er derfor det er en populær destinasjon for de som besøker Gran Canaria. Den eneste ulempen kanskje er at det er langt å gå ned til stranden, men den flotte utsikten veier kanskje opp for det.

 

Hotelltjenester

Gratis wifi på hele hotellet.

24 timers resepsjon.

Parkering: begrensede plasser (mot et gebyr).

Selvbetjent vaskeri (mot et gebyr).

Salg av utflukter.

Leiebiltjeneste.

Vekketjeneste.

Valutaveksling.

Minibank.

Rengjøring 7 dager i uken.

Supermarked.

Barnesenger er tilgjengelig på forespørsel.

Sen utsjekking er tilgjengelig (mot et gebyr og med forbehold om tilgjengelighet).

 

Her kan du bestille rom og sjekke priser

Del denne posten med andre :