Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Luksus i Monte León

| Ingen kommentar


Monte León er for mange en ukjent perle du kan oppdage på Gran Canaria. Området er anerkjent for sin høye status, og er en skjult skatt sør på Gran Canaria.


Sør på Gran Canaria, mellom den sjarmerende kysten og de majestetiske fjellene, ligger det et ekte skjult paradis: Monte León. Denne lite kjente perlen som ligger i San Bartolomé de Tirajana kommune, er et tilfluktssted for luksus og eksklusivitet som fengsler de som har privilegiet til å oppdage det.

Monte León står som en eksklusiv enklave midt i den pulserende naturlige skjønnheten på øya. Bare 15 minutter med bil fra turistområdet Playa del Ingles, Maspalomas og Meloneras, tilbyr dette området en stille og særegen kontrast der stillhet smelter sammen med luksus på en mesterlig måte.

Det som gjør Monte León så spesiell er samlingen av eksklusive villaer, en gruppe boliger som står som oaser av eleganse og komfort. Disse eiendommene, omhyggelig designet og plassert for å maksimere panoramautsikten, tilbyr en sofistikert livsstil midt i et naturlig miljø.

Appellen til Monte León går utover de imponerende bygningene: dens naturlige miljø er et lerret av varierte og fengslende landskap. Fra de bølgende åsene til utsikten over Atlanterhavet inviterer hvert hjørne til kontemplasjon og avslapning.

 

Bestill ferieopphold i Monte Leon herVidere er personvern og eksklusivitet grunnpilarene i denne enklaven, som garanterer et rolig og reservert miljø for de som ønsker å unnslippe kjas og mas i de mest turistrike områdene.

Til tross for sitt skjønn, er ikke Monte León koblet fra resten av Gran Canaria. Dens strategiske beliggenhet gir rask og praktisk tilgang til et bredt spekter av tjenester, fra gourmetrestauranter til eksklusive butikker, samt de naturlige underverkene og strendene som gjør denne øya til et så ettertraktet turistmål.

Dette området er i og for seg ikke for Hvermansen, spesielt ikke hvis man skal kjøpe seg en feriebolig. Et av de mest eksklusive feriehusene hvis du vil kjøpe eiendom her, er en eksklusiv villa i det privilegerte området Monte León, som ligger på en stor tomt på mer enn én hektar som består av et hovedhus, to uavhengige leiligheter, garasje for 6 biler, svømmebasseng, frodig hage med stort utvalg av innfødt flora, paddle tennisbane, badstue, minigolf, stall og ridebane, dammer, vingård, økologisk hage. En slik villa kan bli din for rett under 30 millioner kroner!

 

Kanskje like greit å bare bestille seg en ferieuke eller to, og heller kjøre opp en tur for å se. Ja hvis du ikke har en bankkonto som er på størrelse med Røkke sin da. God tur!

Del denne posten med andre :