Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Fotball på Gran Canaria

| Ingen kommentar


Det er mange som reiser på ferie til Gran Canaria og har lyst til å se på en fotballkamp i løpet av ferieturen. Las Palmas, hovedstaden på Gran Canaria, tilbyr flere muligheter for fotballfans som ønsker å oppleve spenningen med å se på en live fotballkamp. Den største fotballklubben i byen er Union Deportiva Las Palmas, eller UD Las Palmas som den ofte kalles. Klubben spiller sine hjemmekamper på Estadio Gran Canaria, som er en moderne arena med kapasitet til å huse over 32.000 tilskuere.


For å kunne se en kamp med UD Las Palmas, bør du først sjekke klubbens offisielle nettside eller billettportaler for informasjon om kampdatoer, motstandere og tilgjengelige billetter. Billetter til hjemmekamper kan kjøpes på forhånd via nettet eller direkte på stadionet avhengig av tilgjengelighet. Mot de store lagene i La Liga som Barcelona, Atletico Madrid (og andre hovedstadslag hvis man mot all formodning skulle ha sånne lyster...;) eller mot Tenerife hvis de er i samme divisjon er det smart å kjøpe billett på forhånd, men mot de mindre lagene er det stort sett aldri noe problem å kjøpe billett i døra.

 

Klubbens hjemmeside for kjøp av billetter


Å delta på en UD Las Palmas-kamp er ikke bare en mulighet til å oppleve spenningen med profesjonell fotball, men det er også en sjanse til å oppleve den lidenskapelige atmosfæren blant fansen. Estadio Gran Canaria er kjent for å ha en livlig stemning under kampene, med sang, klapp og jubel fra lokale supportere som støtter sitt lag. Det er bare å få kjøpt deg en gul drakt og hyle "Pio-Pio"sammen med resten av gjengen på tribunen.


I tillegg til UD Las Palmas-kamper i La Liga, kan det også være andre fotballarrangementer eller turneringer som arrangeres på Gran Canaria. I Maspalomas arrangeres turneringen La Liga FC Futures ved juletider, som er for ungdomslag. Kampene spilles i San Fernando og i 2023 var det besøk av blant andre Barcelona, Las Palmas, Real Madrid, Juventus, Liverpool, Dortmund og Atletico Madrid som vant turneringen.

 

Det er alltid verdt å sjekke lokale sportskalendere og arrangementssider for å se om det er andre fotballkamper eller arrangementer som kan interessere deg under ditt opphold på Gran Canaria.

Del denne posten med andre :