Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

San Agustin Beach Club

| Ingen kommentar

 

San Agustin Beach Club er et luksuriøst hotell som ligger i San Agustin, en vakker by på sørkysten av Gran Canaria. Hotellet er en del av Luis-kjeden og er kjent for sin fantastiske beliggenhet, moderne design og imponerende fasiliteter.

 

Beliggenhet

San Agustin Beach Club ligger i en fantastisk beliggenhet rett ved stranden, med utsikt over det turkise havet. Hotellet ligger også i nærheten av San Agustin sentrum, med en rekke butikker, barer og restauranter å utforske.

 

Rom og fasiliteter

San Agustin Beach Club har totalt 57 rom, alle smakfullt innredet i en moderne stil og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Rommene er lyse og romslige, og har utsikt over enten havet eller hagen.

 

Hotellet har også en rekke fasiliteter, inkludert to utendørsbassenger, en bar og en restaurant som serverer deilige lokale og internasjonale retter. Det finnes også et treningsstudio, en badstue og et dampbad for gjestene å benytte seg av.

 

Aktiviteter og severdigheter i nærheten

San Agustin Beach Club ligger i nærheten av en rekke aktiviteter og severdigheter. San Agustin-stranden er perfekt for avslapning og bading, og det er også mulig å drive med vannsport som surfing og windsurfing i området. Det ligger en rekke strandbarer og restauranter rett i nærheten, om du vil vandre langs stranden og ta en pause et sted underveis.


Det er også mange turistattraksjoner i nærheten, inkludert Palmitos Park, en dyrehage med eksotiske dyr og fugler, westernparken Sioux City som er en kort kjøretur unna, og sanddynene i Maspalomas, et naturlig område med en imponerende miniørken, flotte strender og vakker utsikt.

 

Konklusjon

San Agustin Beach Club er et fantastisk hotell som passer for de som ønsker å oppleve luksus og avslapning på Gran Canaria. Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved stranden, imponerende fasiliteter og et bredt utvalg av aktiviteter og severdigheter i nærheten. Enten du ønsker å tilbringe ferien i solen på stranden, utforske lokale butikker og restauranter eller oppleve det beste av Gran Canarias turistattraksjoner, vil San Agustin Beach Club gi deg en uforglemmelig ferieopplevelse.

 

Klikk her for å se priser og tilgjengelighet

Del denne posten med andre :