Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Følg UD Las Palmas i La Liga

| Ingen kommentar
Union Deportivo Las Palmas er det beste fotballaget på Gran Canaria, og spiller i den spanske toppdivisjonen La Liga. I sesongen 15/16 startet det litt tøft for klubben som spiller sine hjemmekamper på Estadio de Gran Canaria, og man lå langt nede på tabellen etter de første rundene. Men med ansettelsen av den nye treneren Quique Setién, begynnte laget å snu trenden, og endte til slutt på en veldig god 11. plass etter å nesten å ha slått både Barcelona og Real Madrid hjemme i den andre delen av sesongen etter jul.

Hvis du skal reise på ferie til Gran Canaria den kommende høsten og vinteren 2016/2017, bør du få med deg noen kamper på Estadio de Gran Canaria, for her er det veldig god stemning på tribunen og flere av de beste lagene i verden kommer på besøk, som Barcelona, Sevilla, Atletico Madrid og Real Madrid. Du kan kjøpe billetter til UD Las Palmas på nettet før du kommer ned, men selv om Las Palmas som oftest spiller på søndager, blir datoen ikke endelig fastsatt før noen uker i forveien, så matchen kan også spilles på lørdager. På nettstedet Fotballbillett.com kan du kjøpe billetter og så fort terminlisten er klar, vil den også legges ut slik at du kan planlegge hvilke kamper som passer med ferieturen din.

Las Palmas spiller også i den spanske cupen Copa del Rey, hvor det finnes muligheter for å gå på kamp, noe du absolutt bør gjøre hvis du liker fotball. Det er noe helt annet å fotballkamp i Spania sammenlignet med i Norge. Hvis du skal til andre steder i Spania kan du kjøpe billetter til alle kamper i La Liga på det samme nettstedet, hvor du sammenligner priser fra forskjellige billettselskaper og reiseselskaper.


(Innlegget er sponset av Fotballbillett.com)
Del denne posten med andre :