Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Ny ankomst inn til Arguineguin

| Ingen kommentar

 

Ankomsten til Arguineguín viser et helt fornyet bilde etter inngrepet i hagene og den nye belysningen. Blomsterbedene som flankerer GC-500 presenterer nå en helt annen visuell estetikk, og må sies å ha blitt utrolig flott!

Innkjøringen til Arguineguín, på GC-5000, viser et fornyet bilde etter utsmykningsarbeidet som er utført de siste månedene. Handlingen kompletteres med belysning i banestrekningen mellom skulpturene på begge sider og høyden til David Jiménez Silva Sportsenter. Sistnevnte, henrettet en forespørsel til konsistoriet av Cabildo de Gran Canaria, administrasjonen som hadde muligheten til å gjennomføre det.

Blomsterbedene som flankerer GC-500, fra steinmonumentet som ønsker kommunen velkommen til høyden av David Jiménez Silva Sportsenter, presenterer nå en helt annen visuell estetikk som hyller fiske, en aktivitet av stor betydning i Mogán .

Det gjør det med bruk av forskjellige tilslag som fjellsand, rød picon og en annen grå i gropene, som simulerer havets bølger. Disse er blandet med plantearter i henhold til klimaet i byen, spesielt tornekroner, oleander, bougainvilla og palmetrær.

"90 % av arbeidet er ferdig, med bare en liten siste seksjon som venter nær avkjørselen til GC-1 mot Las Palmas, som vil være ferdig om to dager", forklarte rådmannen for parker og hager, Víctor Gutiérrez, og informerte at arbeidene er utført av selskapet tildelt kommunal park- og hagetjeneste, Urbaser.

I tillegg til planteartene er også fiskebåten som prydet området, kalt 'La Capitana', blitt reformert og flyttet, og en båt til, 'Canarias I', er inkludert. Begge er opplyst om natten takket være arbeidet utført av lyspersonalet. Gutiérrez har takket innbyggerne som har donert disse elementene som fullfører den marine estetikken til inngangen til Arguineguín. 'La Capitana' av avdøde José Ortega Rodríguez og den mindre av José Agustín Santana Mariano. Petromales av Ebrahim Ghodoussi har også blitt innlemmet.

I tillegg til ordfører Onalia Bueno og rådmannen for parker og hager, deltok rådmannen for kulturarv, Consuelo Díaz, og rådmannen for idrett, Luis Becerra, på besøket.

Info og bilde: Ayuntamiento de Mogán

Del denne posten med andre :