Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Bydeler å besøke i Las Palmas

| Ingen kommentar


Las Palmas er jo hovedstaden på den spanske øya Gran Canaria, og er en by som har mye å tilby. Med sin blanding av historiske bygninger, vakre strender og pulserende natteliv, er Las Palmas et populært reisemål for turister fra hele verden. I korte artikkelen skal jeg utforske byen og dens ulike bydeler.

 

Las Palmas er delt inn i flere forskjellige bydeler, hver med sin egen unike karakter og sjarm. En av de mest kjente bydelene er Vegueta, som er det historiske sentrum av byen. Her finner du en rekke vakre bygninger og monumenter, inkludert katedralen Santa Ana og byens rådhus. Vegueta har også mange koselige kafeer og restauranter, og er et flott sted å tilbringe en avslappende ettermiddag.

 

En annen populær bydel i Las Palmas er Triana. Dette området er kjent for sine brede boulevarder og travle handlegater, og har en blanding av moderne butikker og historiske bygninger. Triana har også en rekke gode restauranter og barer, og er et flott sted å tilbringe en kveld med venner.

 

Las Canteras er en av de mest kjente strendene i Las Palmas, og er et populært reisemål for både turister og lokalbefolkningen. Med sitt klare vann og myke sand, er Las Canteras et flott sted å slappe av og nyte solen. Stranden ligger i nærheten av flere populære restauranter og barer, så det er alltid noe å gjøre i området.

 

En annen spennende bydel i Las Palmas er Puerto de la Luz, som er byens havneområde. Dette området har en rekke flotte restauranter og barer, og er et flott sted å tilbringe en kveld mens du ser på solnedgangen. Puerto de la Luz er også kjent for sitt travle natteliv, og det er alltid noe som skjer her.

 

Las Palmas er også hjem til flere museer og gallerier, inkludert Casa de Colón, som er dedikert til historien om oppdagelsen av Amerika. Museet har en rekke interessante utstillinger, inkludert gamle kart og relikvier fra Columbus-ekspedisjonen. Andre populære museer inkluderer Museo Canario, som fokuserer på Kanariøyenes historie og kultur, og Centro Atlántico de Arte Moderno, som har en rekke moderne kunstverk.

 

En av de mest unike attraksjonene i Las Palmas er Pueblo Canario, en rekonstruksjon av en tradisjonell kanarisk landsby. Dette området er en flott måte å lære mer om Kanariøyenes rike kultur og historie, og har en rekke butikker og restauranter som selger lokale varer og matvarer.

 

Finn overnatting på hotell i Las Palmas her

Samlet sett har Las Palmas mye å tilby besøkende, med sine vakre strender, historiske bygninger og pulserende natteliv. Med sin blanding av moderne og historiske bydeler, er det noe for enhver turist som ønsker å tilbringe litt tid i byen.

Del denne posten med andre :