Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Vi reiser til syden!

| Ingen kommentar
I en undersøkelse for FINN reise viser det seg, ikke så veldig uventet at nordmenn gjerne vil dra på sydentur. Hvis man kan velge fritt, er en tur til landet Syden, det som står øverst på ønskelista. Langt foran hytteferie, storbyferie, camping og alt annet. Vg skriver den 27. august at nordmenn nå er sydenmestere og vi reiser mest i hele Skandinavia.

Den plassen i Syden som kommer til å få flest nordmenn på besøk i månedene som kommer, er uten tvil Gran Canaria. Det var jo en liten nedgang i turistnæringen på Gran Canaria i sesongen 2008/2009, men faktisk den eneste nasjonaliteten som hadde en oppgang, var fra Norge. Siden den tid har pilen pekt oppover hvert år, for norske turister blir hele tiden en større og større gruppe her på øya.

Det satses og bygges mye på Gran Canaria for tiden. For eksempel er myndighetene i gang med en omfattende oppussing av områdene fra Bahia Feliz til Playa del Ingles, og de satser mye på turismen de kommende årene. Spania er spesiellt rammet av finanskrisen, med mye arbeidsledighet, og satser dermed mye på turismen fremover.

Sesongen 2009/2010 ser så langt ut til å bli et rekordår med tanke på antall norske reisende til Gran Canaria. Charterselskapene har satt inn ekstra avganger fordi de sikkert regnet med at mange ikke ville reise så langt p.g.a. den såkalte krisen. God ferie til alle som skal på ferie til syden og Gran Canaria.
Del denne posten med andre :