Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Fatal Flopp

| Ingen kommentar

 

En vakker lørdag for ikke så lenge siden dro Ferie på Gran Canaria til strandpromenaden i Meloneras. Denne gangen ikke for å skrive reportasjer eller ta vakre bilder av slanke smekre palmer med blader som blafrer i vinden. Heller ikke for å fange verken soloppgang eller solnedgang. Nei, denne vakre lørdagen var vi rett å slett ute på, tja hva skal vi kalle det? Bare tullball stunt.

Ideen hadde brygget vell og lenge og tiden var inne til å iverksette gateartist-stuntet. Team Ferie på Gran Canaria hadde fylt kjølebagen med kald Tropical, klappstolene var pakkket, solkrem var med, parasollen ble glemt hjemme (feil nummer 1), og så starte toktet med taxi i retning Playa.

 

Stuntet i seg selv var slett ikke vanskelig å gjennomføre, hovedtanken var vell å bare å ha det litt gøy, siden vi var permitert, god gammeldags galgenhumor. Ja også hvor fælt er det å sitte i solen i en fluktstol i en liten sommer kjole på standpromenaden?

Som deres sikkert har fått med dere har vi vært ganske hardt rammet av pandemien på øya. Mange ble og er hardt rammet økonomisk som følge av nedstenging og restriksjoner, husløse eller arbeidsløse. Det må jo harseleres med!! Eller? 

 

I forkant av stuntet la derfor skribenten ut følgende tekst på sin private facebook, (ps: feil nummer 2).

«Ute på tokt, forsøker å dekke husleia.» 

 

Ferie på Gran Canaria satte opp sin stand på strandpromenaden, campen et stykke bortenfor, i akkurat passe avstand til å se reaksjonen til de forbipasserende og akkurat passe langt i fra til å løpe hvis Guardia Civil tilfeldigvis skulle dukke opp. Dette ble så fotografert og postet på FB. (feil nummer 3).

Lite viste undertegnede at folk faktisk kom til å ta dette helt bokstavelig. I kommentar feltet på FB haglet det inn med bekymmringsmeldinger og tilbud om hjelp, samt en del kritiske kommentarer om hvor lavt kan man synke? tigge etter små penger på gata….

I etterkant kan vi se at tekst, bilder som ble postet, sett i sammenheng i kontekst av et krise rammet Gran Canaria, ikke var den beste komboen. Spesielt siden gateartistene har masse familie og venner over hele verden som holder kontakten over FB.

Basert på dette stuntet har undertegnede lært at man ikke skal si opp dagsjobben. Kan også raportere at dagslønn for "gateartister" er 2 euro, en boks Tropical, samt tusen smil og latter. Med i lønnsavtalen ligger det også et gratis solstikk.

Videre anbefales det å innføre 3 nye leveregler.
1: Ikke ta for gitt at alle har humor, eller galgenhumor.
2: Ikke post tullball stunt på din private FB konto.
3: Neste gang du trenger hjelp med husleia, legg ved vipsnummer.

Ja, å ps: husk parasoll.

Over å ut.

 Del denne posten med andre :