Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Ny hetebølge på vei inn over Gran Canaria

| Ingen kommentar

 

Det meldes nå om calima, klar himmel og mer enn 30 grader på de østlige øyene. Det vil si Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura. Vindene vil blåse fra nordøst med sterke vindkast tidlig lørdags morgen, men enn så lenge er det bare en liten bris her i Arguineguin.


En skyfri himmel vil dominere denne lørdagen på Kanariøyene, hvor vi kan vente oss temperaturer på 30 grader. Det samme er det også meldt om i morgen søndag, så her er det om å gjøre å finne seg en plass i skyggen og smøre på faktor 50! Husk på å få i deg nok kald drikke.

 

Strendene forventes å være smekkfulle på grunn av påsken, hvor vi har hatt storinnrykk av både turister, samt at halve Las Palmas befinner seg på sørsiden av øya akkurat nå. I tradisjons tro er det denne helgen helt umulig å finne en parkeringsplass, så skal du på stranda, ta buss eller taxi!

 

I tillegg anbefaler vi å ta med egen parasoll hvis du har det, samt medbrakt drikke i kjølebag. I påsken er det normalt sett vanskelig å få leid seg en solstol med parasoll på stranda, og det pleier å være lange køer i de fleste vannhull på alle strendene.

 

Alternativt til de av dere som ikke liker sand mellom tærene, kan vi anbefale "Playa del Terje", også kjent som Los Vikingos på Ancora senteret i Arguineguin. Hos vikingen er ølet kaldt, stolene behagelige, servicen upåklagelig, havutsikt fra de fleste bord og godt med parasoller. Blir du sulten, så finnes det noe for de fleste. Ha en riktig trivelig påskehelg på Gran Canaria.

Del denne posten med andre :