Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Få erstatning for forsinket fly

| Ingen kommentar
annonse
Visste du at det er mulig å få kompensasjon for et fly som ble forsinket, var overbooket eller som ble kansellert når du skulle reise til Gran Canaria eller et annet sted? Hvis du har opplevd en av disse tingene i løpet av de 3 siste årene, så kan du nå gratis ta kontakt med flyforsinkelser.no, som kontakter flyselskapene på dine vegne.

Mange synes det kan være vanskelig å kreve kompensasjon fra de ulike flyselskapene, men nå kan du få hjelp med hele denne prosessen. Flyforsinkelser.no jobber såkalt "no cure no pay", det vil si at om de ikke skaffer deg erstatning koster det heller ingen ting, men de tar 25 % pluss moms på utbetalt beløp i kommisjon. Så det koster deg ingenting å prøve! Selskapet har gode tilbakemeldinger både fra kunder og media, les mer på deres hjemmeside i dag.

Kompensasjonen du har har krav på hvis flyet var forsinket med over 3 timer, strekker seg fra 250 til 600 Euro per person, og dette gjelder flyreiser fra hele 3 år tilbake i tid. Merk at hvis forsinkelsen skyldes faktorer utenfor flyselskapets kontroll, som for eksempel tåke, har man ikke krav på kompensasjon. Men tekninske feil og annet hvor flyselskapet har skyld i forsinkelsen eller kanselleringen, har du full rett til å bli kompensert. Du må ha flightnummeret og de aktuelle klokkeslettene tilgjengelig når du søker.

Test om du er kvalifisert for erstatning her!


Del denne posten med andre :