Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Utbygging i Bahia Feliz

| Ingen kommentar
Det er lagt en plan for å bygge ut området ovenfor Bahia Feliz på Gran Canaria, og det er forventet at det vil ta 7 år å gjennomføre hele prosjektet. Det er snakk om området som ligger mellom motorveien GC-1 og den mindre veien GC-500 som går langs kysten, fra Go-kart banen og helt bort til Playa del Aguila.

Det nye området skal hete Costa Afortunada, og vil få totalt nesten 4.800 sengeplasser fordelt på 4 og 5 stjerners hoteller, villaer og mindre ferieboliger. Hotellene får bygges i opp til 5 etasjer, mens boligene får ha maks 2 etasjer. Det vil også bygges små parker og grøntområder. For å få godkjent utbyggingen, har byggherren også forpliktet seg til å bygge en ni-hulls golfbane, som skal ligge på nordsiden av motorveien.

Utbyggingen ble enstemmig godkjent av hele bystyret i San Bartolomé de Tirajana, og byggherren har nå et år på å presentere de første planene til hvordan de mer detaljert ønsker å utvikle området. Hvis planene realiseres som det er forespeilet, blir det et stort løft for den sør-østlige delen av Gran Canaria.
Del denne posten med andre :