Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Konserter på Gran Canaria

| Ingen kommentar
Hvis du er på ferie på Gran Canaria i sommer og til høsten, kan du få med deg noen gode konserter hvis du liker den spanske og latinske musikken.

Først ut er den columbianske superstjernen Juanes som spiller på Estadio de Gran Canaria fredag den 29. juli, og den 23. september også på en fredag kommer den mexicanske gruppen Mana til samme sted.

Det blir trolig fullt hus på begge konsertene. Priser ligger på mellom 250 og 300 kroner. Billettene kan kjøpes på nettet hos Servicaixa på denne nettadressen http://www.servicaixa.com/nav/es/musica/las_palmas_de_gran_canaria/recintos.html#recinto_09MS

Begge disse konsertene blir trolig utsolgt, så bestill på nettet hvis du vil ha en musikkopplevelse på din neste ferie til Gran Canaria. Billettene kan hentes ut i de fleste minibankene til La Caixa i Spania og på Gran Canaria.

Om ikke det er nok og du er på ferie på Gran Canaria akkurat nå, foregår det nå en jazzfestival i Las Palmas fra den 1. til den 10. juli. Mer informasjon finner du på nettsiden til http://www.canariasjazz.com

Det skjer mye mer på Kanariøyene enn bare sol og strand. God ferie til Gran Canaria!
Del denne posten med andre :