Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Jul i Syden

| Ingen kommentar
I år kommer omlag 40.000 nordmenn til å reise til syden for å feire jul, og størsteparten av disse reiser til Gran Canaria. Ettersom julaften i år faller på en fredag, er det ikke like mange som tidligere som velger seg en julefeiring under palmer, og det finnes fortsatt en god del ledige flyseter og hotellrom.

Både Star Tour, Apollo, Ving og Solia melder om mindre salg av charterreiser enn i tidligere år, og du kan derfor kjøpe en billigere chartertur i år, enn hva som har vært vanlig før. Solia har for eksempel satt ned prisen med 1.500 kroner på en avgang til Gran Canaria den 18. desember, hvor du er tilbake 1. juledag.

De fleste skandinaviske hotellene tilbyr sine gjester en tradisjonell norsk julemiddag, og hvis du er lei av nettopp slik mat finnes det massevis av andre restauranter på Gran Canaria med god mat, men på julaften bør du bestille bord for å være sikret plass.

Sjømannskirken på Gran Canaria er ofte godt besøkt i jula, og det ventes over 1.000 personer innom på julaften i år. Først er det gudstjeneste og så julekveld på kjerka utover kvelden. 5€ for barn og 10€ for voksen, med kaffe, kaker og undeholdning. De har også en juletrefest den 26. desember klokka 18.00 hvor det koster 5€ å komme inn per person og max 20€ for barnefamilier.

Er du på Gran Canaria fram til den 6. januar, kan du også få med deg Dia de los Reyes, eller de hellige tre kongers dag, når Kanarierne feirer jul. Reis gjerne litt nordover på øya, og opplev opptog med Melchor, Gaspar og Baltasar. God ferie hvis du skal feire jul på Gran Canaria!
Del denne posten med andre :