Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Serenity Amadores

| Ingen kommentarHvis du vil bo ved Amadores og ha en fantastisk utsikt ned mot stranden, er Serenity trolig hotellet for deg. Dette passer for deg som vil ha et stille og rolig sted med fokus på velvære å tilbringe ferien på, samtidig som sentrum av Puerto Rico bare er en kort drosjetur unna. Serenity har bare 40 leiligheter i forskjellige størrelser, og noen villaer med egne private bassenger. Solterrassen på Serenity Amadores har et innbydende infinitybasseng, og er perfekt for total avkobling. Hotellet ble renovert i 2019, men da bare bassengområdet og noen av leilighetene, så for å gjøre klart resten av leilighetene, er hotellet stengt for renovering fram til november 2022.

 

Ferieanlegget har to utendørsbassenger, ett stort for voksne og et mindre for barn, begge oppvarmet om vinteren. Det er også en solterrasse ved bassenget hvor du kan lese en god bok mens du slapper av på solsengen. Det finnes ingen bar eller restaurant på hotellet som kan være et minus, men det er heller ikke noe særlig bråk på grunn av det.

Gjestene har også tilgang til den trebygde massasjehytten i hagen, hvor en profesjonell massør tilbyr avslappende behandlinger til en svært rimelig pris. Og for enda mer avslapning er leilighetene adskilt av vannelementer, ideelt for å slappe av og gi en utrolig utsikt fra rommet.

 

Se tilgjengelighet og priser her

Behandlinger:
 

Marine eller rensende peeling
Dyp peeling med eteriske oljer, etterfulgt av en oppkvikkende dusj. Fuktighet etter behov: du velger mellom oljer eller krem!

Peeling av blomsterblader
Denne behandlingen kombinerer en hudpeeling av brunt sukker med eteriske oljer og et honningbelegg.

Inka peeling med aloe vera
Basert på en innpakning i naturlig aloe vera og en mineralpeeling med eteriske oljer, gir dette huden din et sunt og næret utseende.


Massasjer:
 

Slappe av
Aromatisk og anti-stress, din hud og sanser vil sette pris på dette. Rygg og nakke, ben og setemuskler, eller hele kroppen.


Stressreduksjon
Det perfekte øyeblikket for komfort og avslapning for kroppen, avgjørende for å ta deg tilbake til hverdagen.

Aromaterapi
Unn kropp og sinn en allsidig aromatisk opplevelse med ett enkelt formål. Ordentlig avslapping.


Hotelltjenester:

Gym
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Rullestoltilgjengelighet
Minimarked
Terrasse
Bibliotek
Aircondition
Vaskeri
Bilutleie
Levering av brød til leiligheten (på forespørsel)
Bagasjeoppbevaring
Oppvarmet basseng
Oppvarmet barnebasseng
Rengjøring/uke - 5 ganger


Bestill opphold og sjekk priser her

Del denne posten med andre :