Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Gran Canaria promoteres på sørkoreansk TV

| Ingen kommentar


Turistdestinasjonen Gran Canaria er hovedpersonen i programmet til KBS (Korean Broadcasting System), Sør-Koreas offentlige TV, etter at et team fra dette nettverket reiste til øya mellom 15. og 19. juni for å gjennomføre en omfattende rapport med en fremtredende tilstedeværelse for gastronomi, håndverk og øykultur. Turismo de Gran Canaria utformet et omfattende program med besøk for å samarbeide med koreanske medier og promotere turistdestinasjonen Gran Canaria.

«Det koreanske samfunnet på Gran Canaria er veldig viktig, som du godt vet, og det er mange økonomiske og affektive bånd som forener oss. I tillegg er vi klar over effektiviteten til denne typen reklamekampanjer, på grunn av handlinger utført på andre øyer, og virkningen de har blant potensielle kunder i Sør-Korea, så vi ser på det som en veldig interessant reklameaksjon,» forklarte turistministeren i Cabildo de Gran Canaria, Carlos Álamo, som fremhevet at teamet med journalister og kameraer dro tilbake "veldig fornøyde og takknemlige for deres opplevelse på Gran Canaria".

Programmet designet av Turismo de Gran Canaria ble gjennomført med sikte på å fremheve noen av de viktigste kulturelle, historiske og naturskjønne attraksjonene på destinasjonen, med spesiell oppmerksomhet til elementer av håndverk, gastronomi og sport. Dermed kunne det sørkoreanske offentlige TV-teamet nyte en paraglidingopplevelse ved siden av Alfredo Kraus-området for å fortsette med en tilnærming til surfing på Las Canteras-stranden.

På en senere dag, akkompagnert av en guide, kunne de se katedralen Santa Ana, rådhuset og de ble mottatt på Museo de Colón. Samme dag, etter å ha spist Gran Canaria-mat på Marsala-restauranten, Barranco de las Vacas, Cueva de Audiencia og Cuatro Puertas.

Dagen etter tok besøksprogrammet det koreanske teamet til å se sanddynene i Maspalomas, Tejeda, Roque Nublo, Casas Cuevas etnografiske museum og Eremitasjen til Virgen de la Cuevita. Senere besøkte de Gáldar hvor de lærte om de grunnleggende aspektene ved kanarisk bryting gjennom opplevelsen til en bryter, noe de likte spesielt på grunn av likhetene med den koreanske Ssireum-brytingen.

Programmet ble avsluttet med opplevelser knyttet til håndverk, gjennom et besøk til Pepita Bravo Shop, i Ingenio, en håndverker som lager tradisjonelle kanariske kostymer. Senere hadde de en tilnærming til gastronomi i Tiendita Canaria de Ingenio. Til slutt ble det gjennomført en Salto del Pastor-aktivitet og fordelene og egenskapene til Presa Canario ble gjort kjent gjennom eksperter fra Presa Canario Hundeklubb. Alt i alt god reklame for Gran Canaria.

Del denne posten med andre :