Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Reality-TV på Anfi del Mar

| Ingen kommentar


Anfi del Mar begynner å fremstå som reality-tv destinasjon nummer 1 i Europa, for i disse dager er turistkomplekset sør på Gran Canaria vertskap for produksjonene Love Island, A Place in The Sun og Ex on the beach.


Anfi del Mar fortsetter å være en magnet for nasjonale og internasjonale TV-opptak. Den siste som ble med på listen er produksjonen av Love Island som begynner innspillingen i disse dager på Gran Canaria.

Dette programmet har nylig fått selskap av A Place in The Sun fra den britiske kanalen Channel 4 som følger huskjøpere, og Ex on the beac' fra produksjonsselskapet MTV der konfrontasjoner mellom par blir provosert fram i stor stil.

Når det gjelder det britiske programmet til Channel 4, som har blitt sendt i mer enn to tiår på TV i Storbritannia, velger de øya på grunn av de "idylliske omgivelsene den skjuler".

Fra Anfi fremhever de i en uttalelse at "det er en stor dimensjon å bli brukt til innspilling av reality-tv, siden det representerer en fantastisk promotering" av destinasjonen. «Vi promoterer Anfi som et ideelt og trygt sted, ikke bare for familie- og sportsturisme, men for å kunne være vertskap for alle typer filming», heter det i samme tekst.

Representantene for Channel 4 understreker på sin side at Anfi er et «trygt reisemål og med en helt unik natur og strand, som gir oss mye å spille på».

Når det gjelder Ex on the beach, erkjenner produsentene at «vi er veldig glade for å spille inn på Gran Canaria og selvfølgelig, på Anfi, som har alle nødvendige ingredienser for å skape en helt spesiell plass. Beliggenheten, rett ved stranden og kvaliteten på tilbudet er ekstraordinært».

For opptak av episodene tas det maksimale helsesikkerhetsgarantier i forhold til pandemien, både for deltakerne og for arbeiderne som gjennomgår PCR-tester hver uke.

Rekkevidden av disse programmene er bemerkelsesverdig siden for eksempel "A place in The Sun" og "Ex on the beach" ikke bare sendes i Storbritannia, men på andre kanaler i Europa, USA, New Zealand, Australia og Sør-Afrika. Vi snakker også om programmer med det høyeste publikumsnivået på TV. Altså god reklame for Anfi del Mar og Gran Canaria.

Del denne posten med andre :