Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

San Juan feiring sør på Gran Canaria

| Ingen kommentar


Musikk og fyrverkeri for å feire San Juans natt i Playa del Inglés


Feiringen av årets lengste natt, på kvelden til San Juan, som sommeren tradisjonelt begynner med, vender tilbake til Playa del Inglés. Fyrverkeri som en representasjon av solen og ødelegger av ondskap, og vann, et rensende element, kommer sammen for å gjøre denne natten, blant tro, ritualer, overtro og trolldom, til årets mest magiske.

San Bartolomé de Tirajana kommune vil arrangere Fiestas de San Juan i Annex II av Playa del Inglés, denne torsdagen 23. juni, med start klokken 19:00 med den lokale gruppen Mixtura Cromática, og bandene Kilian Viera, Última Parada og La Próxima Escapada. Klokken 12 på natta starter fyrverkeriet med over 30 kilo pyroteknisk materiale.


Mogán-stranden vil nok en gang feire San Juans natt

Denne torsdagen 23. juni vil Mogán-stranden igjen være vertskap for feiringen av en av årets mest magiske netter, San Juan. Kvelden organisert av Mogán bystyre vil inneholde en populær ananasgrill, teater- og danseshow, musikk med DJ Aitor Cruz, fyrverkeri, et stort bål og en festival.

Festen begynner klokken 21.00 med den populære ananasgrillen og teater- og danseshowet utarbeidet av Mogán Artistic Schools, der sopranen Alicia Ramos også vil delta. Kalt 'El Aquellarre de las Maguadas', forteller den historien om en mørk natt i nåtiden der syv kvinner dukker opp, kanariske hekser, som har samlet seg for å rettferdiggjøre alle de som, som dem, i fortiden, ble torturert, brent og forvist.

Kort tid etter vil musikken begynne å spille fra hånden til DJ, sanger og produsent Aitor Cruz frem til tenningen av det store bålet i San Juan og den forventede fremvisningen av fyrverkeri, som vil lyse opp Mogan-himmelen. Kvelden fortsetter med musikk som tilbys av D'Music.

Etter to år uten feiring på grunn av pandemien, vil innbyggere og turister kunne møtes igjen i Playa de Mogán, et av de travleste stedene på øya under San Juan-aftenen, for å feire denne magiske natten fylt med ritualer som tiltrekker seg velstand og lykke.

Del denne posten med andre :