Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Hotell Altamadores

| Ingen kommentar


Altamadores ligger fint til oppe i høyden på vestsiden av Amadoresdalen. Dette er et 4 stjerners all-inclusive hotell som passer bra for barnefamilier eller andre som vil bo litt utenfor Puerto Rico, men allikevel i nærheten av shopping og strender. Med sine 95 leiligheter i noen forskjellige størrelser, føles hotellet heller ikke for stort, der det strekker seg bortover åssiden. Du bruker ca 10-15 minutter på å spasere ned til Amadoresstranden, men må nok regne med en halvtime opp igjen, så mange velger derfor en taxi til noen få Euro (det går også en gratis buss noen ganger). Altamadores er ca 20 år gammelt, men har blitt pusset opp 2 ganger de siste årene, og har i dag en stjerne mer enn hva det opprinnelig hadde.

VIP solarium
Se mot havet fra glassterrassen som ligger ved hotellets solarium, utstyrt med solsenger, balinesiske senger og et hydromassasjebadekar. Nyt alt dette med en drink fra baren. Tilgang er kun tilgjengelig for kunder som bor i juniorsuiten.

Gym og idrettsbane
Treningsstudioet inkluderer: tredemølle, treningssykkel, stepmaskin, vektmaskin og en vektbenk. Hvis du foretrekker å spille utendørs, finnes det en 5-er-gressfotballbane, en basketballbane og en volleyballbane. Vannpolo og vannvolleyball er en del av underholdningsprogrammet.

Svømmebasseng og chill-out terrasse
De to hotellbassengene, ett for barn og et oppvarmet for voksne, er omgitt av kunstgress og et avslapningsområde med treterrasse, sofaer, bord og parasoller. Barn kan ha det gøy i lekeområdet. Stjerneattraksjonen er Splash Area, designet for at barn trygt kan leke i vannet med vannpistoler, fontener og fossefall. I Splash-området kan du også finne et spillrom og hotellfasilitetene har to splitter nye biljardbord, et bordtennisbord og brettspill.

 

Se priser og tilgjengelighet her

Mat og drikke
På Altamadores finnes det en restaurant og en poolbar. I restauranten serveres det frokost, lunch og middag, mens poolbaren tilbyr drikke, is og kaker i løpet av dagen. Denne er åpen mellom 11.00 og 23.00 så det burde jo holde bra. Hvis du vil spise ute en gang i ferien, er Puerto Rico bare en 5-minutters taxitur unna hotellet.

   
Andre tjenester:   

     TV-stue med satellittkanaler
     Datamaskiner med Internett
     Internett-rom for å gå online for arbeid eller fritid
     Parkering helt gratis
     Supermarked med spanske og internasjonale produkter
     Selvbetjent vaskeri med vaskemaskin og tørketrommel
     Resepsjon 24/7
     Baggasjeoppbevaring
     Klesrens og klesvask (tilleggsgebyr)
     Valutaveksling
     Informasjon om utflukter
     Bilutleie og Sykkelutleie


Leilighetene har følgende utstyr:


     Kjøkken
     Kjøleskap
     Glass-keramisk platetopp
     Mikrobølgeovn
     Duker
     Kaffe/tekoker
     Stue
     Skrivebord
     Sofa
     Terrasse
     Solarium
     Sideutsikt over havet
     Fjernsyn
     Telefon
     Takvifte
     Safe (ekstra kostnad)
     Gratis Wi-Fi Internett
     Solsenger
     Hårføner

 

 Her kan du bestille opphold og sjekke priser

Del denne posten med andre :