Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Hotel Vista Amadores

| Ingen kommentar


Hvis utsikt mot Amadores er viktig for deg, så er Holiday Club Vista Amadores et veldig bra valg. Hotellet ble renovert i 2015 og ligger innen gangavstand fra livlige barer og butikker på Europasenteret, og kun en kort spasertur fra Amadores-stranden. Her det mye å gjøre hvis du er ute etter mer enn avslappende soling ved feriestedets basseng og den luksuriøse komforten til leiligheten din.

Fasilitetene på Vista Amadores inkluderer et treningsstudio, og hvis du ønsker å spille squash kan du også gjøre det. Etter det kan du slappe av i badstuen. Tider til squash og badstuen kan du bestille i resepsjonen. Det finnes også muligheter til å spille biljard eller bordtennis for de som liker det. På nabohotellet Holiday Club Sol Amadores, på den andre av dalen, er det også en 6-hulls minigolfbane, som også er åpen for deg som bor på Vista Amadores. Bare gi beskjed i resepsjoner så får du utstyr til å spille med.


Den hyggelige restauranten tilbyr kanariske og internasjonale spesialiteter. Det er det ideelle stedet å møte andre gjester og gjøre nye bekjentskaper i løpet av ferien. Internett er tilgjengelig i alle leiligheter og i resepsjonsområdene. Kanskje det eneste minuset med Vista Amadores, er det ikke finnes noe supermarked på anlegget, men det er ikke så langt bort til Europasenteret.

Her kan du se tilgjengelighet og sjekke priser

Vista Amadores har nesten 40 leiligheter, og er derfor et ganske lite og intimt anlegg uten noe særlig bråk. De fleste leilighetene har 1 soverom, men det finnes også noen få leiligheter med 2 soverom, hvis dere er flere som skal reise sammen. Alle leilighetene i Vista Amadores har klimaanlegg. Det romslige badet er utstyrt med boblebad og dusj. Soverommet er stort og komfortabelt med god lagringsplass. Satellitt-TV gir deg tilgang til de mest populære internasjonale kanalene. Stuen er smakfullt innredet og kjøkkenet er utstyrt til de høyeste standarder, inkludert oppvaskmaskin, keramisk kokeplate, mikrobølgeovn og stekeovn/grill for å sikre maksimal komfort under oppholdet.

Fra balkongen kan du nyte utsikten over Amadores og Atlanterhavet eller slappe av ved svømmebassenget og boblebadet.

Fasiliteter:
Stort basseng og separat barnebasseng
Bassengbar
Fullt møblert kjøkken med mikrobølgeovn, keramisk platetopp og oppvaskmaskin
Klimaanlegg
Boblebad
Bagasjeoppbevaring
Massasje (mot en kostnad)
Vaskemaskin og tørketrommel i fellesareal
Badstue, treningsstudio og squashbaner i fellesområdet
Restaurant som tilbyr frokost, lunsj eller middag 
Gratis Internett over hele hotellet
Satelitt-TV 

 

Bestill opphold og finn priser her

Del denne posten med andre :