Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Club Puerto Calma

| Ingen kommentar


Hvis du har lyst til å reise på ferie til Puerto Rico og vil ha utsikt bort mot båthavna, er Puerto Calma kanskje hotellet du bør velge deg. Dette leilighetshotellet ble bygget i 1992 og med sine litt over 100 leiligheter er det heller ikke alt for stort. Puerto Calma har nesten 100 leiligheter med 1 soverom og noen få med 2 soverom hvis dere er mange som reiser sammen. Dette veletablerte og familievennlige feriestedet, ligger bare en kort spasertur fra den gyldne stranden i Puerto Rico, en av Europas mest populære feriedestinasjoner.

Her kan du kose deg med ferien i en koselig, hyggelig atmosfære. Dette feriestedet er et utmerket valg for en familieferie og har en fantastisk maritim utsikt over den pittoreske havnen i Puerto Rico. Fra terrassen kan du se spektakulære solnedganger mens du omslutter deg i de milde, varme atlantiske brisene. Møt nye venner ved svømmebassenget og nyt en hyggelig kveld på feriestedets restaurant eller bassengbar. Du kan også ha det gøy på spesielle arrangementer som grillkvelden. Noen ganger tilbys det kveldsunderholdning.

 

Se tilgjengelighet og priser her
Som gjest på dette feriestedet, kan du glede deg over alle fasilitetene som tilbys: svømmebasseng med vannstråler, barnebasseng, bassengbar / restaurant, massasje, lekeplass, eksotiske hager, stille hjørner for å slappe av... I mai 2012 ble Puerto Calma fullstendig pusset opp. Alle leilighetene er designet på nytt for å være både estetisk tiltalende og funksjonelle. De er montert og møblert til de høyeste standardene, inkludert fullt utstyrte kjøkken med oppvaskmaskin, klimaanlegg og utvendig chill-out-område.

Alle fellesarealer ble også renovert. Bassengområdet er helt nytt og utstyrt med en avslappende spa-sone inkludert en rekke spesielle vannstråler. Hagene og poolbaren ble også oppgradert. Det er et stort solarium som er noe atskilt fra bassenget der gjestene kan slappe av i fred og stille mens de nyter solen og fantastisk utsikt over havet. Puerto Ricos barer, restauranter og nattklubber finnes i nærheten.Fasiliteter og hotelltjenester:

    havutsikt
    vaskemaskin i fellesareal
    parkering
    flyplasstransport
    dykkerskole
    restaurant
    air-conditioning
    bilutleie
    strykejern og strykebrett
    keramisk kokeplate
    mikrobølgeovn
    kaffemaskin
    vannkoker
    brødrister
    hårføner
    safe
    dusjsåpe og sjampo


Her kan du bestille opphold og sjekke priser

Del denne posten med andre :