Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

5-stjerners ferie på Gran Canaria med RIU

| Ingen kommentar


Ferier er en av de mest etterlengtede tidene på året for alle. Det er derfor du bør velge veldig gode hoteller, hvor du skal tilbringe ferien. Det er på tide å skjemme bort deg selv og skjemme deg selv bort såpass, at du kommer tilbake til rutinen med batteriene ladet. Hvis du tenker på ditt neste feriemål, så har hotellkjeden RIU flere meget gode hoteller på Gran Canaria.

På nordmenns sydenøy nummer 1 har RIU i dag syv utrolige hoteller, som ligger sør på øya, som helt sikkert vil forbløffe deg. I dag skal vi fokusere på tre av dem hvor du helt sikkert vil tilbringe en eksepsjonell ferie.
 

Riu Palace Maspalomas

Dette utrolige 5-stjerners hotellet, totalrenovert i juli 2021, ligger i de berømte sanddynene i Maspalomas. I tillegg til den spektakulære utsikten som det tilbyr fra rommene, har dette hotellet drømmefasiliteter som inviterer deg til å slappe av uten å tenke på noe annet. Riu Palace Maspalomas er et hotell kun for voksne som tilbyr gjestene ekstra privatliv omgitt av spektakulære omgivelser noen få skritt fra sjøen.

Den majestetiske inngangen til hotellet, med sine søyler i klassisk stil og store vinduer, lar deg se interiøret i de viktigste offentlige områdene på hotellet. Etablissementet kan skilte med store fellesarealer hvor naturlig lys spiller en svært viktig rolle. I tillegg har det komfortable og friske rom, daglig underholdning og et variert gastronomisk tilbud.

Hovedrestauranten, «Dunas», som er større, følger med resten av fellesarealene i klassisk stil og har en terrasse med veranda. Designet til restauranten kombinerer tre og keramiske materialer i varme farger, og tilbyr en elegant og innbydende plass.

Den siste renoveringen av hotellet førte med seg "Oasis"-temarestauranten, med utsikt over sanddynene i Maspalomas, som tilbyr en tapasmeny til lunsj og en mer omfattende meny til middag.Riu Palace Meloneras

Riu Palace Meloneras-hotellet, også et 5-stjerners hotell, som ligger i Meloneras, kun 800 meter fra den utrolige Playa de Maspalomas. Hotellet har tre barer hvor du kan nyte en aperitiff, i tillegg til de tre restaurantene med et bredt gastronomisk utvalg:

– Hovedrestauranten «Magnolia» har bufféformat, med et variert gastronomisk tilbud både til frokost og middag.

– Fusjonsrestauranten "Kristal" tilbyr à la carte-service tilgjengelig under middagstid, hvor du kan oppdage nye smaker og oppleve nye sensasjoner.

– "Ocean's View"-temabassengrestauranten som, som navnet antyder, tilbyr unik utsikt over Atlanterhavet. Du kan nyte det i lunsj- eller middagstidene.

Utenfor hotellet er det fem svømmebassenger og et barnebasseng, alle designet for maksimal nytelse og komfort for familier.Riu Palace Oasis

Innenfor det luksuriøse 5-stjerners RIU-tilbudet på Gran Canaria ligger også Riu Palace Oasis-hotellet, som ble totalrenovert i 2018. Hotellet ligger ved foten av Maspalomas-stranden, nær det velkjente Maspalomas-fyret, som kan nås gjennom den direkte og private tilgangen som er tilgjengelig til hotellet.

Så snart du går gjennom døren vil du finne den imponerende lobbyen hvor du ønskes velkommen. Det er det store hovedfokuset til hotellet takket være det store takvinduet som det kan skryte av plassert i sentrum og som etterligner en monumental lysekrone.

Stilen og innredningen på restaurantene følger samme linje som resten av områdene. Riu Palace Oasis har tre deilige restauranter: den viktigste, «Promenade», med bufféformat, temarestauranten «Botánico», som spesialiserer seg på spansk mat, og fusjonsrestauranten «Krystal», med et bredt utvalg av à la carte mat.

I tillegg tilbyr hotellet treningsmuligheter på dagtid slik at kundene kan få mest mulig ut av ferien ved å besøke treningsstudioet, spille golf eller leie sykler, i tillegg kan barna også nyte spill og aktiviteter på lekeplassen.

RIU har også fire flere 4-stjerners hoteller: Riu Gran Canaria, Riu Palace Palmeras, Riu Papayas og Riu Vistamar. Alle tilbyr RIUs eksklusive 24-timers All Inclusive-tjeneste og er omgitt av de spektakulære omgivelsene som kjennetegner øya Gran Canaria så mye. God Tur!

Del denne posten med andre :