Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Cordial Mogan Playa

| Ingen kommentar

 

Puerto de Mogan sørvest på Gran Canaria er en av favorittplassene til nordmenn som reiser til syden på ferie. Hvis du vil unne deg det lille ekstra når du planlegger den neste ferieturen din, bør du vurdere å sjekke inn på Cordial Mogan Playa i Puerto de Mogan. Hotellet er et av de absolutt beste i dette området, og har det aller meste av fasiliteter som du kan ha bruk for, spesielt om du vil ha litt ekstra luksus. 

 

Hotel Cordial Mogán Playa, mottok nylig TUI Global Hotel Award Quality Hotel 2023, og sertifiserte det som et av de 250 beste TUI-hotellene globalt i henhold til turoperatørens kunder.


Dette hotellet har hakket bedre standard enn søsterhotellet Cordial Mogan Valle, og passer egentlig best for de som reiser uten barn. Cordail Mogan Playa er bygget som slags Kanarisk landsby, med to bassenger i midten og en botansk hage som omkranser bassengene, med over 450 forskjellige typer av vekster og blomster. Et mildt sagt imponerende syn, som du ikke kan se fra utsiden av hotellet. Her bor du helt for deg selv i et rolig og avslappet område av Puerto de Mogan, men ikke lenger unna sentrum og stranden enn kun 300 meter.


Bestill og se tilgjengelighet her!


Hotellet har rom i flere størrelser, men selv de vanlige dobbeltrommene har en luksusfølelse utenfor det vanlige. Hvis du er på jakt etter mer luksus, bør du ta deg en tur til Spa Inagua, hvor det finnes blant annet badstu, boblebad, massasje og mye annet. Det finnes en poolbar til lunch, en buffetrestaurant som er åpen til frokost og middag, men om du skal slå på stortrommen, bør du bestille bord på Los Guayres som er åpen hver kveld fra tirsdag til lørdag og har en stjerne i Michelinguiden!


Cordial Mogan Playa er så langt vårt favoritthotell i Puerto de Mogan, og skal du på ferie er dette også et av de mest solsikre områdene på Gran Canaria. God Tur!

Del denne posten med andre :