Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Diskotek stengt, brudd på Covid-regler

| Ingen kommentar

 

Natt til søndag ble alle gjestene på nattklubben Heaven kastet ut av politiet, for brudd på covid-restriksjonene. Nattklubben holder til på Yumbosenteret i Playa del Ingles, sør på Gran Canaria.

Politiet ble tvunget til å bortvise de glade og festlystne natteravnene, som var ute for å kose seg lørdag 29. januar. Det har ikke kommet frem hvilke spesifike regler som ble brutt, men trolig gjelder dette blant annet; mangelfull bruk av masker, avstand og distanse mellom bord og gjester, samt trolig uautorisert frisluppet dansing.

Det var det lokale politiet i San Bartolomé de Tirajana (Policia Local), som møtte opp på diskoteket Heaven. Gjestene var både turister og lokalbefolkning, og utkastelsene foregikk uten store tumulter.

Blant lokalbefolkningen er reaksjonene på aksjonen delt. På den ene siden er Kanarierne tungt belastet og lei av alle restriksjonene, men på den siden er flere skuffet over politiets milde håndtering av saken, og mener at klubben burde vært permanent stengt.

Det skal nevnes at Gran Canaria er på nivå 4 grunnet smittestatstikken, fastsatt av regjeringen på Kanariøyene og at fritids- og restaurantbedrifter må stenge kl. 00:00.

Del denne posten med andre :