Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Mirador del Atlantico

| Ingen kommentar


Hotel Mirador del Atlantico ligger rett utenfor Puerto Rico, på Gran Canaria, og er kjent for sin flotte beliggenhet med utsikt over Atlanterhavet ved Amadoresstranden. Denne beliggenheten gjør hotellet til et populært valg for de som søker en avslappende ferie ved havet. Hotellet tilbyr også enkel tilgang til nærliggende strender og turistattraksjoner, noe som gjør det til et flott utgangspunkt for å utforske øya. Du går bort til stranda i Puerto Rico på 15 minutter langs en strandpromenade ved vannkanten. 


Den største fordelen med beliggenheten må nok være at du rusler ned til Amadoresstranden på noen få minutter. Stranden er kjent som en av de vakreste på hele Gran Canaria, og har et godt tilbud av spisesteder, butikker og barer. Utsikten til solnedgangen på kvelden fra terrassen er nesten helt uslåelig.


Når det gjelder fasiliteter, tilbyr Hotel Mirador del Atlantico med sine 3 stjerner et bredt utvalg av alternativer for gjestene å nyte. Hotellet har et utendørsbasseng, omgitt av solsenger og parasoller, hvor gjestene kan slappe av og nyte solen. Et treningsrom, et lite boblebad samt et babybasseng finnes også. Reiser du med små barn, kan det være kjekt med lekeområdet hvor de minste kan boltre seg med sklier og husker. Rett utenfor hotellet finner du et Spar supermarked, og bussholdeplasser hvor du kan reise i begge retninger. Det er også en taxiholdeplass rett i nærheten.


Hotellet har også flere spisemuligheter for gjestene å velge mellom. Dette kan inkludere en buffetrestaurant som serverer et variert utvalg av internasjonale retter, samt en à la carte-restaurant som spesialiserer seg på lokale kanariske retter. Det er også en bar hvor gjestene kan nyte forfriskende drikkevarer og snacks i løpet av dagen ved bassenget.


Når det gjelder boalternativer, tilbyr Hotel Mirador del Atlantico komfortable og velutstyrte rom og suiter. Rommene er innredet i en moderne stil og er utstyrt med fasiliteter som klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Du blir ikke fortsyrret i nattesøvnen her, da det ikke ligger en rekke utesteder i nærheten, så du slipper musikk til langt på natt.


Samlet sett tilbyr Hotel Mirador del Atlantico en flott kombinasjon av komfort, bekvemmelighet og valgmuligheter for gjestene sine, og det er derfor det er et populært valg for de som besøker Gran Canaria.


Se priser og tilgjengelighet på hotellet her

Del denne posten med andre :