Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Hotel RIU Vistamar

| Ingen kommentar

 

Hotel Riu Vistamar ligger på en klippe med imponerende utsikt over havet, rett på oversiden av stranden på Amadores. På dette hotellet i utkanten av Puerto Rico på Gran Canaria kan du nyte gratis Wi-Fi-tilkobling, et bredt gastronomisk tilbud, morsomme underholdningsprogrammer og den 24-timers all-inclusive-tjenesten fra RIU Hotels & Resorts. Hvis du spise noe annet en kveld, er det ca 10 minutter å gå bort til Europa senteret på toppen av Puerto Rico.

De mer enn 450 rommene på Hotel Riu Vistamar har mange fasiliteter slik at du kan nyte oppholdet ditt, som klimaanlegg, minikjøleskap og balkong med vakker utsikt over havet. I tillegg, innenfor fasilitetene til dette hotellet, vil du finne et babybasseng, et barnebasseng og 2 utendørsbassenger slik at du kan nyte det varme kanariske klimaet i ferien. Og hvis du ønsker å besøke Amadores-stranden, som ligger 2 km. fra hotellet i gåavstand, tilbys det en gratis buss til stranden.

På Hotel Riu Vistamar kan du også nyte autentiske gastronomiske opplevelser takket være det brede kulinariske tilbudet. I Amadores-restauranten vil du smake på en rikholdig frokostbuffé med åpent kjøkken, i Kai-restauranten vil du oppdage smakfulle asiatiske retter, og i Sea Breeze vil du kunne prøve deg på de beste oppskriftene fra det kanariske kjøkken. I tillegg kan du nyte et bredt utvalg av snacks og forretter i hotellbarene.

På dette familiehotellet på Gran Canaria vil du ikke finne et øyeblikk for kjedsomhet takket være underholdningsprogrammene, som med sine aktiviteter og liveshow sikrer deg et mest mulig morsomt opphold. Og de minste i huset kan glede seg over barneklubben RiuLand som forbereder spesielle aktiviteter slik at de også kan ha det gøy i ferien. I tillegg har Hotel Riu Vistamar et treningsstudio, en volleyballbane og RiuFit-programmet for de mest sporty gjestene. Her er det stort sett noe som kan passe for alle.

 

Se tilgjengelighet og priser på hotellet her

Forskjellige typer av rom:

 

Dobbel standard
Dobbeltrommene med havutsikt på Hotel Riu Vistamar er det ideelle oppholdet for en uforglemmelig ferie. Disse 28 m2 rommene har 2 110x200 cm senger, gratis Wi-Fi-tilkobling, satellitt-TV, sofa i stuen, klimaanlegg, minikjøleskap og balkong med vakker utsikt over havet.

 

Stort dobbeltrom
Disse store dobbeltrommene på Hotel Riu Vistamar tilbyr deg alt du trenger for å oppnå maksimal komfort. I disse 30 m2 rommene finner du 2 110x200 cm senger, gratis Wi-Fi-tilkobling, satellitt-TV, sovesofa i stuen, klimaanlegg, minikjøleskap og balkong med havutsikt.

 

Jr Suite Grand Terrace
Hvis du ønsker å oppleve et opphold med de beste tjenestene og fasilitetene, er Junior Suite Grand Terrace på Hotel Riu Vistamar det ideelle alternativet. I disse 28 m2 rommene vil du ha en 180x200 cm seng, en sovesofa i stuen, gratis Wi-Fi-tilkobling, satellitt-TV, klimaanlegg og et minikjøleskap. I tillegg kan du på balkongen nyte en utrolig utsikt over Atlanterhavet.

 

Jr. Suite med havutsikt
Hvis du ønsker å oppleve et opphold med de beste tjenestene og fasilitetene, er Sea View Suites på Hotel Riu Vistamar det ideelle alternativet. I disse 42 m2 rommene vil du ha en 180x200 cm seng, en sovesofa i stuen, satellitt-TV, klimaanlegg og et minikjøleskap. I tillegg kan du på balkongen nyte en fantastisk utsikt over Atlanterhavet.
 

 

Fasiliteter og Hotelltjenester:

Kjøleskap 


Flatskjerm-TV 


Satellitt-TV 


Privat parkeringsplass finnes på stedet 


Døgnåpen resepsjon 


Utendørsbasseng 


Oppvarmet basseng 


Minimarket 


Klimaanlegg 


Handikappvennlig 


Røykfrie rom 
Alt inkludert 24 timer


2 km fra stranden, buss til stranden, 

gratis
Gratis wi-fi på hele hotellet


Hovedrestaurant "Amadores" med terrasse


Asiatisk restaurant "Kai"


Snackbar ved bassenget med terrasse/ "Sea Breeze"-temarestaurant


Sportsbar med terrasse


Bassengbar "Emerald"


Loungebar "Sunset"


2 bassenger på 224/250 m², oppvarmet om vinteren


136 m² barnebasseng med sklier, oppvarmet om vinteren


12 m² babybasseng, oppvarmet om vinteren


Solsenger, parasoller og håndklær, gratis, ved bassenget
terrasse-solarium


Barneklubb "RiuLand"
 Lekeplass


Treningsstudio, gratis


Her kan du bestille opphold og sjekke priser


Del denne posten med andre :