Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Nyttårskonsert på Gran Canaria

| Ingen kommentar

 

Mer enn tusen mennesker møtte opp på nyttårskonserten som ble avholdt ved fyret i Maspalomas. For første gang ble nyttårskonserten holdt av Gran Canaria Big Band.

Over tusen mennesker nøt et show i en uforlignelig setting rett ved Maspalomas fyrtårn. For første gang ble nyttårskonserten, som ble holdt sist søndag 1. januar, spilt av Gran Canaria Big Band.

Dette ble arrangert av Institutt for kultur i San Bartolomé de Tirajana, regissert av Elena Espino.

I tillegg til det nye formatet ønsket de denne gangen også å endre plassering. Mens det ved tidligere anledninger ble holdt på Mirador de las Dunas, var stedet som ble valgt denne gangen parkområdet til Maspalomas fyr.

"Å våge å ta risiko er synonymt med å fremme og bygge", med disse ordene har Espino vurdert resultatene av dette nye formatet, som har blitt veldig godt akseptert av de fastboende innbyggerne, som fikk selskap av hundrevis av turister som sist søndag var med en konsert av utmerket kvalitet.

Sluttresultatet har vært et oppmøte betydelig høyere enn tidligere år, viser en uttalelse.

Ved denne anledningen tilbød Gran Canaria Big Band showet kalt “Swing and Latin – Querido Pablo”, under ledelse av dets kunstneriske leder, Chano Gil. Latinske rytmer invaderte stedet gjennom stemmene til Virginia Guantanamera og Fasur Rodríguez. I tillegg fikk man en liten hyllest til den nylig avdøde cubanske artisten Pablo Milanés.

Utvilsomt markerer beryktetheten til denne konserten overgangen til den kulturelle programmeringen av kommunen for 2023. «Vi jobber med å heve nivået på kulturaksjonene i kommunen og vi vil fortsette å satse på profesjonaliteten og det gode arbeidet til band som f.eks. Gran Canaria Big Band”, avsluttet Espino.

Del denne posten med andre :