Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Blue Ocean Camp Tasartico

| Ingen kommentar


Vil du oppleve noe helt uforglemmelig på din ferie på Gran Canaria? Gjør som oss, vi dro på "Glampingtur" til Blue Ocean Camp i Tasartico. Her bor du i futuristiske kupler med romslig terrasse, havutsikt og eget bad. Prisen på kuplene inkluderer frokost og middag. Barneseng eller ekstra seng kan også legges til. Det finnes også billigere enkle campinghytter, hvis det passer lommeboka bedre. Det finnes ingen mobildekning her nede, men det finnes wifi hvis du er nødt å komme deg på nett. Men det anbefales egentlig å bare skru av hele mobilen, for her nyter du en helt spesiell opplevelse der natur og innovasjon smelter sammen for å tilby dette rommet av avkobling, skjønnhet og hvile."Glamping"-fenomenet kommer fra sammensmeltningen av ordene glamour og camping, og refererer til å nyte friheten ved å campe utendørs uten å gi opp komforten som et luksushotell gir deg. Blue Ocean Camp er pioner på Kanariøyene og tilbyr en unik innkvartering, stadig mer populær i verden: The Glamping Domes. Disse geometriske strukturene gir en følelse av uovertruffen romslighet og sammenheng takket være deres unike design. Øverst i kuppelen er taket gjennomsiktig, så her ligger dere i sengen å studerer den klare stjernehimmelen! Ved havet i Tasratico er det ingen lysforurensing, som tar fokus fra den fantastiske nattehimmelen du kan oppleve på Gran Canaria. Her vil du bli imponert over den gode sikten til millioner av stjerner og Melkeveien.


Se priser og bestill overnatting her!


Blue Ocean Camp ligger i et av de vakreste naturlige stedene på Gran Canaria: Tasartico-stranden i naturparken Gui Gui. Et trendy sted nå for tiden for en romantisk ferie eller en helg med avkobling midt i naturen. Blue Ocean Camp tilbyr alt fra rimelige minihytter, vandrerhjem og campingplasser til luksuriøse Eco Domes. Tilpasset ulike preferanser, behov og klienter: Par, familier, venner eller eventyrere.
 

Nyt oppholdet mens du slapper av under solen eller tar en dukkert i bassenget. Ta en forfriskende drink i baren og smak på noen av de deilige økologiske retter i restauranten. Det tilbys områder for Yoga, meditasjon eller gå ned til stranden for å trene vannsport som SUP-brett, snorkling, eller bare nyte solnedgangen. For de som liker vandring, går en av de mest spektakulære rutene fra Tasartico over fjellet og ned til den sagnomsuste Gui Gui stranden, hvor du ikke kommer deg ned med bil. 

 

Du forlater ikke dette stedet uten at det har gjort intrykk på deg. God tur!

 
Her kan bestille overnatting i Tasartico - Klikk her

Del denne posten med andre :