Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Solsengene kommer tilbake!

| Ingen kommentar

 

Alle solsengene og parasollene returnerer denne måneden til Playa del Inglés og Maspalomas etter to år uten denne tjenesten. Kommunen gir selskapet som forvaltet dette frem til mars 2020 i oppdrag å starte aktiviteten på nytt fra neste mandag 14 februar.

Solsenger og parasoller kommer tilbake til Playa del Inglés, Maspalomas, Meloneras og El Cochino etter to år uten denne tjenesten på strendene i kommunen som er mest etterspurt av turister og brukere. Ordføreren i Coastal Care, Samuel Henríquez, rapporterer at han denne mandagen ga Perfaler, selskapet som administrerte denne tjenesten frem til starten av covid-pandemien, frem til mars 2020, i oppdrag å gjenoppta aktiviteten fra neste mandag 14. februar.

Kontrakten med dette selskapet var egentlig utløpt siden 2013 og det førte til at når muligheten bød seg for å kunne gjenopprette tjenesten etter de hardeste månedene av pandemien, advarte kommunen om at lovgivningen hindrer gjenopptagelse av en tjeneste med en kontrakt som allerede er utløpt. Overfor denne situasjonen hadde de lokale myndighetene to alternativer, legge den ut på anbud eller overlate den til et kommunalt offentlig selskap, og valgte det siste. De har brukt måneder på å behandle kommunaliseringen av tjenesten, ogbestemte til slutt å la selskapet som tidligere hadde driften igjen overta.

Personalet må på forhånd gjennom en opplæringsperiode i henhold til anticovid-regelverket. Henríquez forklarer også at 1500 solsengerog 750 parasoller skal fordeles på de fire strendene, hvorav halvparten er reparert takket være en investering på 90 000 euro.

Og imens aktiviteten er i ferd med å ta seg opp igjen, tar byrådet nå opp prosedyrene for å legge kontrakten ut på anbud igjen. Dokumentene er allerede utarbeidet. Tanken er å utvide denne tjenesten til de to små strendene mellom El Cochino og El Inglés.

Del denne posten med andre :