Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Vernissage på Gran Canaria Ferieboliger

| Ingen kommentar


Mens ettermiddags solen takker for seg og makrellskyene flyter dovent over himmelen, høres lyden av sirisser og sjampanje korker som spretter. Stemmingen er lett og lystig på takterrassen hos Thomas og Karianne. Ekteparet Lund som har drevet feiekompleks på øya de siste 15 årene, de satset midt i pandemien og utvider nå driften med et splitter nytt kompleks, og nå står endelig ferieanlegget klart.

 

"Det føles som en drøm", sier Karianne Kristiansen Lund. Thomas står ved tappetårnet og serverer duggfriske forfriskninger samtidig som han snakker varmt om de oppmøtende, Karianne og det nye hotellkomplekset.


I Calle Nayra 182, midt i hjertet av Arguineguin med flott havutsikt ligger Gran Canaria Ferieboliger og glitrer med sitt nye anlegg som har 17 leiligheter, alt fra 1 soveroms til suite med 3 soverom som er på 186 kvm. Eget lounge område på taket av bygget med 18 års aldergrense. Rolig og hyggelig atmosfære, med mulighet til og tappe seg noe kaldt, som kan nytes i Jazzucien, eller på en av solsengene. 

 

Mange nye beboere har allerede inntatt sine ferieleiligheter. Vi fra GranCanaria.blog fikk lov til å få være til stede denne spesielle kvelden hvor gjester, venner og musikere innviet nybygget, og feiret Tara Djume sin kunstutstilling; "Fra kruseduller til kunst". Tara Djune har utsmykket bygget med over 30 kunstverk og bidrar til å skape en spennende atmosfære for gjester og beboere. Bildene er til salgs og utstillingen er åpen for alle inntreserte.

 

Ekteparet Lund, er ikke bare innovative og satser høyt, men er også en viktig støttespiller for andre lokale bedrifter i Arguineguin. I tillegg til Tara Djume, kan vi også nevne Nye Buster Bar og Los Vikingos som samarbeidspartnere. Thomas og Karianne satser på høy standard og skandinavisk design i sine leiligheter, og ønsker å bidra til et best mulig ferieopphold i vår lille late landsby.

 

Jonas Fjeld og Terje Tysland som begge har spillt på Nye Buster Bar flere ganger, og Terje inngjerdingen (medinnehaver av Los Vikingos) kjent fra Charterfeber og nylig intervjuet i Dagbladet, bidrog med musikalske innslag i solnedgangen.


Etter en fantastisk kveld og visning, gikk vi videre i nattehimmelen ned mot Arguineguin sentrum, og delte tanker om hvordan denne kvelden hadde vært. Vi konkluderer med at det er utrolig koselig, og at vi føler oss priviligerte til å kjenne sånne upretensiøse folk, som Tara, Thomas og Karianne! Takk for invitasjonen, selskapet og vennskap. Vi ønsker dere alle lykke til videre! Til alle andre, bestill gjerne et opphold hos Gran Canaria Ferieboliger på din neste tur til denne vakre øya. Og skal du kjøpe en kjærlighetsgave, kjøp et bilde av Tara! (Det har vi gjort :)


Skribent: Louise Vangsvik. Fotograf: Frode Johnsen :)

 


Del denne posten med andre :